Наталія Мосейчук показала єдиного чоловіка, який зробив з неї жінку-квітку: як коханий ведучої розтопив серце

Наталія Мосейчук — одна з найвідоміших ведучих сучасності. Дізнайтеся, хто став обранцем залізної леді "плюсів", яка заткне за пояс навіть політика.

Наталія Мосейчук стала однією з найбільш вагомих знаменитостей нашого телебачення, заслуживши репутацію справжньої “залізної леді”. Зірка вміє хвацько поставити на місце політика, громадського діяча чи навіть свою колегу по цеху. Втім, видно, що за фасадом образу сталевої персони є й інша версія ведучої.

Дикторка не любить багато говорити про своє особисте життя. Вона має родину і двічі була заміжньою. Зараз у неї є коханий чоловік, з яким селебріті ростить спільного сина. Звати обранця обличчя “плюсів” Ілля. Вірніше, як його лагідно звикла назвати його знаменита дружина, Іллі Іванович.

Наталія Мосейчук показала єдиного чоловіка, який зробив з неї жінку-квітку

Саме він став справжньою половинкою Наталії та підкорив її серце. Неможливо не помітити, як поруч з коханим Мосейчук перетворюється на справжню ніжну жінку-квітку, яка готова дарувати ніжні обійми і погляди милому.

Пара познайомилася вже маючи чималі кар’єрні здобутки. Ведуча на момент першої зустрічі була впізнаваною особистістю. Наполегливість закоханого у неї чоловіка повністю її підкорила. Попри те, що дикторку вважають жінкою з дуже сильним характером, з обранцем у неї майже немає суперечок. Хіба що, як вона зізнавалася, у питаннях з виховання сина. І навіть у цьому зірка дозволяє милому взяти ініціативу, адже вважає, що він краще може впоратися з хлопчачим характером.

Наталія Мосейчук показала єдиного чоловіка, який зробив з неї жінку-квітку

Варто відзначити, що чоловік Мосейчук дуже добре прийняв у родину її старшу дитину від попереднього шлюбу. Пара не давала ніколи і жодного натяку, аби хтось міг подумати, що у них вдома можуть бути якісь недружні стосунки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини