Настю Каменських розкритикували за розіграш дорогого автомобілю: “Ось таке зараз зовсім не на часі”

Настя Каменських вирішила зробити своїм прихильникам приємний подарунок та розіграти коштовний автомобіль, але користувачі Мережі такої щедрості не оцінили.

Українська співачка та кохана дружина Потапа Настя Каменських активно займається благодійністю, як і більша частина українських зірок. Цього разу артистка вирішила зробити приємність своїм прихильникам і дала їм можливість взяти участь у розіграші коштовного авто, але її фани не дуже зраділи такій новині. На думку більшості, на це авто заслуговують українські захисники.

Відповідний пост про розіграш з’явився на сторінці Насті у соціальних мережах. За умовами конкурсу, підписникам потрібно додати до друзів всіх, на кого підписана сама Анастасія і очікувати на результати конкурсу. Все дуже просто, але більшість користувачів висловили свою думку про те, що робити такі конкурси зараз не на часі.

“А знаєте, Настя, ось таке зараз зовсім не на часі. Краще складіться зі своїми друзями з підписок і купіть декілька авто для наших військових”, – написала одна з прихильниць.

Настю Каменських розкритикували через благодійний розіграш
Настю Каменських розкритикували через благодійний розіграш

Зараз зірка видалила цей пост з розіграшем через те, що негативних коментарів було дуже багато. Також прихильники співачки звернули увагу на те, що зірка хоче подарувати автомобіль одному з прихильників за підписку, а для захисників зробить донат у розмірі 100 тисяч гривень. На думку фанів це дуже несправедливе рішення.

Настю Каменських розкритикували через благодійний розіграш
Настю Каменських розкритикували через благодійний розіграш
  • “Я нічого не маю проти, але візьміть подаруйте це авто нашим хлопцям без донатів”,
  • “Та віддайте ви просто так на ЗСУ! У вас і так мільйони”,
  • “Лютий крінж…замість нормального донату підняти хайп і зловити підписників”, – пишуть невдоволені користувачі Мережі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини