Хветкевич з “Холостячки-2” показав сміливі фото з весілля: одружився з чоловіком-латиноамериканцем

Злата Огнєвіч отримала додаткову популярність через участь у проєкті "Холостячка", але ніхто не очікував, що один з учасників вийде заміж за чоловіка.

Відома українська співачка Злата Огнєвіч стала однією з “Холостячок”, за чиє серце боровся не один чоловік. Серед них був і Андрій Хветкевич, але хлопцеві так і не вдалося підкорити почуття зірки. Натомість, після участі у проєкті Андрій почав будувати стосунки з чоловіком і зовсім цього не соромиться .

Андрій Хветкевич одружився з чоловіком-латиноамериканцем
Андрій Хветкевич одружився з чоловіком-латиноамериканцем

Нещодавно пара зіграла весілля і в числі запрошених була й сама Злата, яка неодноразово на різних проєктах говорила про те, що дуже чекає того дня, коли зможе погуляти на цьому весіллі. Коли цей день настав, в кожного гостя було запрошення і відповідний дрес-код, але Злата ледь не зганьбилася перед “колишнім”, бо не правильно зрозуміла, якого кольору повинна була бути сукня. Не дивлячись на такий факап, все обійшлося і сукня відповідного кольору все ж знайшлася.

Андрій Хветкевич з Холостячки зіграв весілля з чоловіком
Андрій Хветкевич з Холостячки зіграв весілля з чоловіком

Що стосується самих наречених, то Андрій обрав для святкової церемонії костюм зеленого кольору, білу сорочку та золотисту краватку. На фото можна помітити його щасливе обличчя поруч з коханим, але не всі прихильники чоловіка зраділи вибору його партнера для весілля.

  • “Почитала коменти, люди що, з розуму зійшли? Всі вітають, бажають кохання. Що це? Я в шоці. Що ви підтримуєте? Гріх? Я не вірю, що можна чоловікові закохатися в чоловіка, але якщо так сталося, то радійте тихенько”,
  • “Це чудово, коли є взаєморозуміння між людьми і любов, але я ніколи не зрозумію таких стосунків, це не божий задум”,
  • “Чим ви хизуєтеся, чого навчаєте молодь? Для таких як ви й кажуть, що щастя любить тишу, щоб хоч інші такого не бачили”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини