Дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча показала обличчя зблизька: жодної зморшки та ні краплі макіяжу

Катерина Осадча завжди бездоганно виглядає і цього разу зірка вирішила показати своє обличчя без макіяжу зблизька. Прихильники були здивовані, бо в зірки ідеальна шкіра.

Катерина Осадча — щаслива мама трьох дітей та дружина Юрія Горбунова. Зірка отримала велику популярність на телебаченні завдяки шоу “Світське життя”, де вона постійно з’являлася у чудернацьких капелюшках. Саме ця родзинка зробила її впізнаваною і популярною на всю Україну.

Катерина може запросто похизуватися своїм бездоганним стилем та зовнішністю, але багато користувачів Мережі дотримуються думки про те, що вся краса в зірок шоу-бізнесу тримається лише на макіяжі та постійних косметичних процедурах, які коштують чимало. Осадча вирішила розвіяти думки про те, що її краса штучна і не побоялася вийти до своїх прихильників без краплі макіяжу.

“Перший вихідний за довгий час. Мама заслужила”, – пише Осадча в описі під фото.

Катерина Осадча показала своє обличчя без макіяжу та зморшок
Катерина Осадча показала своє обличчя без макіяжу та зморшок

На знімках можна побачити щасливу та усміхнену телеведучу, яка явно не переймається, що на ній немає макіяжу. Ба більше, в зірки ідеальний тон шкіри та повна відсутність вікових зморшок. Такому може позаздрити не одна українська співачка чи акторка. Також варто зазначити, що Катерина вже тричі народжувала дітей, але на її фігуру це ніяк не вплинуло. Вона володарка стрункого та підтягнутого тіла, тому можна сміливо сказати, що Осадча слідкує за собою.

Катерина Осадча бездоганно виглядає без макіяжу
Катерина Осадча бездоганно виглядає без макіяжу

В реальному житті Катерина значно відрізняється від тієї, яку ми звикли бачити на екрані. Зірка не носить підбори чи вишукані сукні, вона надає перевагу комфортному та домашньому одязі і простенькій зачісці у вигляді пучка на голові. Це дуже добре, коли зірки без камер не вихваляються своїм образами і в реальному житті ведуть себе як звичайні люди. Прихильники дуже цінують таку простоту.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини