“Будемо і відпочивати разом, і спати”: Ірина Білик вперше розповіла, в яких стосунках із Дмитром Коляденком

Відома українська співачка Ірина Білик розкрила всі подробиці своїх стосунків із Дмитром Коляденком. Раніше зіркова пара зустрічалась, але розійшлась через ревнощі

Тема стосунків відомої української співачки Ірини Білик та її зіркового колишнього бойфренда вже не один рік турбує та непокоїть шанувальників. Раніше знаменитості зустрічались, а пристрасті в їхніх стосунках могли позаздрити багато людей. Втім, зіркова пара вирішила розійтись через постійні скандали та ревнощі з боку Дмитра Коляденка.

Разом з тим, останнім часом все більше й більше натяків на те, що артисти могли знову зійтись. Зокрема, куди б не їхала з благодійними концертами Білик, її супроводжує Коляденко. Крім того, частіше на сторінках знаменитостей почали з’являтись згадки одне про одного. Хай би як фанати не намагались дізнатись правду про їхні взаємини, вони мовчать. Так було донедавна.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко заінтригували шанувальників натяками на возз'єднання
Ірина Білик та Дмитро Коляденко заінтригували шанувальників натяками на возз’єднання

У новому інтерв’ю для “ЖВЛ” знаменитість справедливо помітила, що нині багатьох цікавить, чи разом вона зі своїм колишнім бойфрендом. Ірина Білик не стала кривити душею й чесно зазначила, що вона не має бажання розкривати абсолютно всі деталі. Втім, натякнула співачка, розставити крапки над “і” таки треба.

Так, у коментарі для журналістів зірка чесно зазначила, що останніми місяцями вони з Дмитром Коляденком часто проводять час разом. Ба більше, Ірина Білик навіть жартома заявляє, що шоумен тепер в її райдері на концерти.

“Чи спимо ми разом? Ми вам не розкажемо.Ми дуже часто зустрічаємося на наших спільних концертах. І я кажу: “Дімко, ти в мене вже в райдері. Тому будемо і відпочивати разом, і спати”, – пояснила Ірина Білик.

Ірина Білик розповіла всі деталі про стосунки зі своїм колишнім бойфрендом Коляденком
Ірина Білик розповіла всі деталі про стосунки зі своїм колишнім бойфрендом Коляденком

Нагадаємо, що стосунки зіркової пари тривали два роки. Нині знаменитості не коментують особистого життя, але за відкритими даними, нині вони не мають партнерів. Саме тому шанувальники ще більше впевнені, що вони можуть зустрічатись.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини