“Камалія таємно вийшла заміж у Пакистані”: дружина Захура поділилася новиною про весілля з новим чоловіком

Популярна співачка Камалія раптово повідомила дуже неординарну новину: виявляється, вона знову стала нареченою. Як так склалося і як коментує подію артитска?

Співачка Камалія завжди була у центрі уваги. Її виступи зачаровують, костюми захоплюють, а особисте життя не перестає цікавити фанатів. У квітні цього року вона збентежила всіх новиною про своє розлучення. Після майже 20-ти років спільного життя подружжя, яке всім здавалося майже зразковим, вирішило розбігтися.

Екс-чоловік співачки Камалії Мохаммад Захур забрав доньок до Бельгії
Дружина Захура поділилася новиною про весілля

Артистка розповіла, що разом з коханим вона приклала чимало зусиль для того, щоб врятувати відносини. Втім, все було марно. Зірка пообіцяла, що з обранцем збереже гарні екологічні стосунки. Разом вони продовжать виховувати дітей, своїх донечок Арабеллу і Мірабеллу.

Втім, нещодавно з’явилася нова інформація, яка сколихнула мережу. Виявляється, артистка… виходить вдруге заміж! Ось, що виказала знаменитість:

“Обожнюю ці приголомшливі заголовки журналістів! Ось і пакистанські журналісти знайшли сенсацію. Цитую: “Камалія таємно вийшла заміж у Пакистані? Судячи з фотографій, які потрапили в розпорядження пакистанських ЗМІ, популярна українська співачка Камалія таємно вийшла заміж за пакистанську мегазірку Сахіра Алі Бхагга”, — з гумором розповіла дружина Захура.

Виконавиця поставилася з гумором до “новини”, якою поділилися у східних ЗМІ журналісти та зазначила, що такі чутки для неї, як явище, зовсім не новина. Прихильники підтримали знаменитість, написавши, що таку гарну жінку, як вона ще довго будуть записувати у наречені. Це не дивно, адже зірка то — видна.

Нагадаємо, що для Камалії шлюб з Мохаммадом Захуром став першим і єдиним у житті. Співачка ж для нього була другою дружино.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини