Володимир Остапчук розповів, що планує поповнення і вчить дружину материнству на величезному гусі

Володимир Остапчук не перестає дивувати своїх прихильників. Нещодавно шоумен показав одну красномовну деталь, яка видала всі його плани на майбутнє поповнення у родині.

Володимир Остапчук. Герой цього матеріалу став неймовірно популярним ведучим в Україні, чиї прихильники спостерігають не лише за його творчістю, а й за насиченим особистим життям. Відомо, що чоловік перебував у шлюбі щонайменше двічі.

Першою його обраницею стала неповторна Олена Войченко, яка вийшла заміж за зірку у далекому 2007-му році. Саме вона подарувала йому двох діток: дочку Емілію та синочка Евана-Олександра. Втім, подружнє життя не склалося і знаменитість розлучився з коханою у 2020-му році. Тоді ж він зустрів свою нову дівчину, Христину Горняк.

Прихильники були впевнені, що після такого серйозного кроку, коли зірковий чоловік наважився полишити дружину з двома малюками, його стосунки з другою коханою мають бути надміцними.

Втім, як-то кажуть, ніщо не вічно під Місяцем. Третьою жінкою у житті Володимира стала блогерка Катя Полтавська, з якою він з’їхався дуже швидко після знайомства. Шоумен поділився також своїми думками щодо майбутнього. За його словами, йому хочеться стати батьком ще двох діток. Про це він розповів у себе на сторінці в Інстаграмі.

Володимир Остапчук висловився щодо поповнення у родині

Цікавою на фоні таких меседжів від Остапчука є їхня з новою обраницею розвага. З ними майже усюди буває синій плюшевий гусак, на ім’я Семен. Виявляється, що іграшку з собою садять за стіл, носять у справах та навіть вкладають у ліжечко. Мережа давно цій грі приписала конкретну мету: зірки готуються до поповнення у родині.

22-річна дружина 38-річного Остапчука дозволила йому показати Семена

Втім, самі селебрітіз ніяк не коментують та не спростовують чутки про майбутнє батьківство.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини