22-річна дружина 38-річного Остапчука лякає перехожих своїм виглядом: “Тільки прокинулася”

Дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука поспілкувалась зі своїми шанувальниками. Виявляється, Полтавська з чоловіком настрашили фанатів

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук вміє інтригувати подробицями особистого життя. Можна сказати з упевненістю, що зірка належить до тієї категорії знаменитостей, фанати яких стежать не лише за їхньою професійною діяльністю, а й за тим, як вони живуть. А тут, слід зазначити, в Остапчука все добре. Нині він перебуває у стосунках із чудовою дівчиною, на ім’я Катерина Полтавська.

22-річна обраниця шоумена працює медійницею в українській столиці. Крім того, дівчина активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці знаменитість часто спілкується з шанувальниками й постійно розповідає історії, що стосуються її життя та стосунків із коханим. Так, наприклад, нещодавно Катерина Полтавська поспілкувалась з фанатами на тему їхнього остраху підійти до неї в реальному житті.

Одна з підписниць Полтавської зазначила, що побачила закохану пару в Києві, втім побоялась підійти до них, адже ті виглядали занадто серйозно. Блогерка пояснила: річ у тім, що тоді вони ще були сонними та якраз крокували на сніданок. Кохана Володимира Остапчука також закликала фанів ніколи не боятись підходити до них на вулиці.

Дружина українського ведучого й шоумена Володимира Остапчука поспілкувалась зі своїми фанами
Дружина українського ведучого й шоумена Володимира Остапчука поспілкувалась зі своїми фанами

Нагадаємо, що зіркова пара не так давно офіційно підтвердила свої стосунки. За інформацією з оточення Володимира Остапчука, шоумен почав зустрічатись зі своєю третьою дружиною ще у грудні минулого року. Довгий час закохані ховались і воліли не афішувати свого роману. Втім, у квітні цьогоріч знаменитостям набридло приховувати власне щастя, тому вони наважились і розповіли фанатам про себе.

Раніше відомий український ведучий і шоумен двічі перебував у стосунках. Зі своєю першою дружиною Оленою Войченко знаменитість розлучився 2020 року, тоді ж одружився вдруге – з нотаріусинею Христиною Горняк. Стосунки зіркової пари нагадували казку, втім вона швидко закінчилась. Розлучились вони восени 2022 року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини