Ольга Сумська намалювала губи перед важливою зустріччю: постаралася для холостяка Олексія Суханова

Відома українська актриса Ольга Сумська вирушила на зустріч із популярним журналістом Олексієм Сухановим. Знаменитість обрала цікавий образ для виходу у світ

Ольга Сумська, відома українська актриса кіно й телебачення, нині продовжує активно виступати на сцені. Знаменитість гастролює країною з новими виставами та часто “світиться” на публічних заходах. Так, наприклад, нещодавно Ольга Сумська поділилась на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, що зустрілась з Олексієм Сухановим.

У своєму блозі актриса показала селфі, яке зробила в студії програми “Говорить вся країна”, ведучим якої є Олексій Суханов. Можна припустити, що на проєкт знаменитість прийшла, як запрошена експертка. Зірка слухатиме історії гостей студії та висловлюватиме свою думку з того чи іншого питання.

Ольга Сумська показала спільну фотографію зі своїм товаришем Олексієм Сухановим
Ольга Сумська показала спільну фотографію зі своїм товаришем Олексієм Сухановим

До слова, для ефіру знаменитість обрала доволі цікавий образ. Зірка позувала на нещодавно опублікованих фотографіях у темній синій сукні та з красивою прикрасою. На руці Ольги Сумської був стриманий годинник, а взула вона класичні червоні туфлі-човники. Взуття знаменитості ідеально пасувало до її помади такого ж кольору.

Зачіска відомої української актриси була доволі простою, втім ідеально підкреслила стриманий стиль всього образу. Пряме волосся Ольга Сумська розпустила та не стала прикрашати зайвими аксесуарами. Загалом знаменитості вдалось зробити свій наряд достатньо офіційним, але разом з тим і не надто діловим.

Повний образ Ольги Сумської, який вона обрала на зустріч із холостяком Сухановим
Повний образ Ольги Сумської, який вона обрала на зустріч із холостяком Сухановим

Варто зазначити, що в житті Ольги Сумської є коханий чоловік Віталій Борисюк. Сказати того ж самого про Олексія Суханова не можна – в нього дружини немає. У лютому цьогоріч знаменитість зізнався, що нині таки зустрічається з жінкою, втім не бажає розкривати подробиці роману, аби не зурочити й не залишитись самотнім.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини