За раз можуть витратити 30 тисяч: MamaRika зізналась, на які речі з сімейного бюджету йде найбільше грошей

Відома українська співачка MamaRika розповіла про витрати з сімейного бюджету. Знаменитість зізналась, що може "просадити" близько 30 тисяч за один похід у магазин

MamaRika, відома українська співачка, нині продовжує активно будувати кар’єру. Крім того, знаменитість перебуває у щасливому шлюбі з чоловіком Сергієм, з яким вони виховують спільну дитину. Зароблені гроші зіркова пара складає у спільний сімейний бюджет. У нещодавньому інтерв’ю співачка розповіла, на що вони витрачають найбільше грошей. Артистка жартома назвала це їхнім сімейним “грішком”.

Так, MamaRika зазначила, що вони з чоловіком не так часто, як може здаватись, витрачають гроші на себе чи, до прикладу, на відпочинок чи на розваги. Втім, від цього їхні запаси більшими не стають, адже кошти вони таки знаходять куди витратити. За словами артистки, найбільший відсоток витрат йде на харчування.

MamaRika розповіла, на що найбільше їхня родина витрачає грошей з сімейного бюджету
MamaRika розповіла, на що найбільше їхня родина витрачає грошей з сімейного бюджету

У коментарі для Слави Дьоміна артистка зазначила, що вони не ходять ресторанами й не замовляють їжу – все готують вдома та самостійно. Разом з тим, це не зменшує витрат на харчування, адже зіркове сімейство полюбляє смачно поїсти. MamaRika зізналась, що це чи не єдиний їхній грішок.

“Ми можемо зайти до магазину і залишити там 20 – 30 тисяч гривень. Ми купуємо оптом багато всього один раз на місяць і затарюємо все: хімію, засоби для миття, їжу, якісь там сиропи, крупи – це базова закупівля. Ми любимо морепродукти поїсти”, – пояснила MamaRika.

Артистка пояснила, що її син Давід любить різні види м’яса, а вони з чоловіком дитину ні в чому корисному не обмежують. Ба більше, MamaRika зауважила, що для неї надзвичайно важливо, аби її син харчувався здоровою та корисною їжею.

MamaRika розповіла про витрати на їжу в їхній зірковій родині
MamaRika розповіла про витрати на їжу в їхній зірковій родині

Гроші на одяг, зізнається зірка, вони не витрачають, адже його їм дарують бренди за надані рекламні послуги. Частина сімейного бюджету також йде на бензин.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини