“Залиште його для мене”: Христина Соловій вперше прокоментувала свої стосунки з Сергієм Жаданом

Чутки про роман Христини Соловій та Сергія Жадана перестали бути чутками. Пару вже встигти побачити на романтичній прогулянці, тому Христина вирішила дати коментар з цього приводу.

Чутки про роман між Христиною Соловій та Сергієм Жаданом почали ширитися в Мережі після кліпу співачки, в якому вони пристрасно цілувалися. Спочатку, парочка запевняла, що цей поцілунок був лише в творчих цілях. Христина казала, що ніхто крім Сергія не підійшов би на головну роль в її кліпі через те, що він — уособлення всього українського, що так хотіла передати співачка.

Однак, тут є декілька нюансів. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала подробиці розвитку стосунків пари і що сама Соловій думає про це. Після кліпу вони не з’являлися на публіці, але одна з прихильниць Жадана випадково побачила їх з Соловій на романтичній прогулянці в парку тримаючись за руки.

Сергія Жадана та Христину Соловій заскочили на побаченні в парку
Сергія Жадана та Христину Соловій заскочили на побаченні в парку

Відповідне відео дівчинка виклала у соціальні мережі, а всі ймовірні ЗМІ підхопили сенсацію, тому стосунки Христини та Сергія — це більше не таємниця. Після такого пара знову з’явилася разом на публіці, але цього разу це була презентація нової книги Жадана. Христина зайняла почесне місце біля самого письменника і впродовж всієї презентації вони шепотіли, мило посміхалися та обмінювалися приємнощами.

Всім хочеться почути хоча б якийсь коментар від самих зірок з цього приводу. Христина Соловій вирішила не мовчати і висловилася з цього приводу, але не так, як всім би того хотілося. Зірка попросила не зачіпати її особисте життя.

“Хочу відповісти кожному, хто цікавиться. Дуже дякую за велику увагу до мене і мого особистого життя, але залиште його для мене. Я ніколи не говорила про нього і не збираюся”, – різко сказала співачка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини