8 чи 10 тисяч доларів: співачка MamaRika розповіла про найбільший гонорар за всю свою кар’єру

Відома українська співачка MamaRika відверто розповіла про свій найбільший заробіток за всю кар'єру. Сума за її старання вийшла немаленька.

Відомо, що зірки українського шоу-бізнесу непогано заробляють на своїх концертах та приватних виступах, але мало хто називає реальні та найбільші суми свого заробітку. Зіркам не дуже хочеться говорити про гроші на широкий загал, але деякі все ж можуть розповісти певні подробиці про свої фінанси.

Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, яку найбільшу суму вдалося зробити співачці MamaRika за всю її співочу кар’єру. Зірка отримала велику популярність завдяки участі у “Фабриці зірок”. Про її талант та стосунки з Стасом Шурінсом говорила вся Україна, але перемогу у проєкті дівчина отримати не змогла.

MamaRika розповіла, яку найбільшу суму їй заплатили за всю її кар'єру
Після шоу відома в ті роки Еріка не припинила займатися музикою. Зірка виступала на концертах та корпоративах і в ті часи непогано заробляла. Тоді вона й заробила свій найбільший гонорар, але точну його суму вона не пам’ятає.

“Це було 8 чи 10 тисяч доларів за часів Еріки. Я точно не пам’ятаю, бо з тих грошей мені заплатили 10%, а зараз як MamaRika більше 4-5 тисяч  доларів немає”, – розповіла співачка.

Що стосується витрат, вони з чоловіком дуже економні. Зірка каже, що найбільше вони витрачають в супермаркетах — за один похід можуть залишити там 20-30 тисяч гривень, але це масшабні закупи на місяць вперед. Більше вони майже ні на що не витрачають. Одяг дарують бренди через рекламні інтеграції і таке інше.

“Найбільше витрат на бензин та їжу, а також на Давида. В нього крутий раціон і я за це дуже переймаюся, але в загальному ми економні, не витрачаємо гроші на зайві речі”, – додає MamaRika.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини