Школа, продукти і квартплата: Анатолій Анатоліч розповів, на що вони з сім’єю витрачають 150 тисяч на місяць

Відомий український шоумен і телеведучий Анатолій Анатоліч зізнався, що нині він заробляє менше, ніж раніше, втім грошей на утримання родини витрачає набагато більше

Анатолій Анатоліч, відомий український шоумен і телеведучий, в умовах повномасштабної війни продовжує свою діяльність. Втім, зізнався знаменитість у нещодавньому інтерв’ю, останнім часом він заробляє набагато менше, ніж раніше. Після 24 лютого минулого року доходи шоумена суттєво скоротились, але витрати при цьому стали більшими. У новому інтерв’ю для “ЖВЛ” Анатолій Анатоліч не став нічого приховувати та чесно розповів про свої фінанси.

У коментарі для журналістів Анатолій Анатоліч зізнався, що вони нині живуть за містом, а тому чимало грошей витрачають на пальне для автомобіля. Крім того, шоумен фінансово забезпечує свою маму та маму своєї дружини, тещу. Розповів знаменитість і про те, що багато коштів вони з дружиною витрачають на домашніх вихованців.

Анатолій Анатоліч чесно розповів, скільки грошей витрачає на утримання своєї родини
Анатолій Анатоліч чесно розповів, скільки грошей витрачає на утримання своєї родини

Шоумен розповів, що багато грошей вони також витрачають на оплату школи для своїх дітей. Ще однією вагомою графою витрат є оплата комунальних послуг і купівля продуктів харчування.

“Тільки на бензин в місяць у нас йде 30-40 тисяч гривень, школа в районі 50-60 тисяч гривень, плюс продукти і квартплата. Десь 150 тисяч гривень виходить”, – прокоментував Анатолій Анатоліч.

Разом з тим, додав шоумен, після 24 лютого 2022 року він майже нічого не заробляв, а довгий час родина й взагалі жила на заощадження, які вдалось накопичити до початку повномасштабної війни. Нині заробіток Анатолія Анатоліча дещо підвищився, втім до показників минулого так і не повернувся.

Анатолій Анатоліч розповів про утримання родини та назвав суму, яку витрачає щомісяця
Анатолій Анатоліч розповів про утримання родини та назвав суму, яку витрачає щомісяця

Нагадаємо, що раніше знаменитість вже розповідав про витрати всередині його родини. Так, Анатолій Анатоліч розповідав, що, наприклад, на утримання собак з сімейного бюджету щомісяця виділяється щонайменше 10 тисяч гривень. Крім того, шоумен також розповів і про те, що чималу частину коштів вони з дружиною виділяють для оплати навчання дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини