Арсен Мірзоян показав фото зі старшим сином не від Тоні Матвієнко: “Який гарний хлопець”

Популярний співак Арсен Мірзоян ніколи не приховував, що до шлюбу з Тонею Матвієнко у нього була інша родина, з якою він підтримує зв'язки. Як виглядає син від колишньої?

Арсен Мірзоян має дуже цікаву біографію. По-перше, він, до зустрічі з Тонею Матвієнко вже був одруженим. Його колишню дружину звати Анна і саме вона подарувала первістка знаменитості. Згодом у пари народився ще один син.

Арсен Мірзоян зізнався, які у нього стосунки з мамою дружини Ніною Матвієнко
Арсен Мірзоян з родиною

Та доля розпорядилася так, що у Києві артист познайомився зі своєю новою коханою та вирішив розійтися з першою обраницею. Втім, спалювати всі мости з рідними він не збирався. Було відомо, що з дітьми від попереднього шлюбу він підтримував зв’язки. Познайомив їх навіть з родиною Матвієнков. І не дарма, адже у хлопців народилася маленька сестричка Ніна. Всі разом навіть їздили на відпочинок. А нещодавно виконавець спростував всі чутки про те, що нині не зустрічається з синами, показавши спільну світлину в Інстаграмі.

У День вишиванки Арсен разом з Тонею, найменшою дочкою та своєю дитиною від першого шлюбу відвідав музей Івана Гончара. Всі разом вбралися у національний одяг, а прихильники звернули увагу, що юнак вже переріс свого знаменитого тата.

У коментарях десятки компліментів Мірзояну та його сімейству. Фанати пишуть:

  • “Який гарний хлопець”
  • “Я дуже люблю вашу родину і спостерігаю за вашим життям вітаю вас з днем вишиванки бажаю вам від щирого серця мирного неба над Україною”
  • “Дякую за музей. Дякую, що трапився мені цей пост з посиланням. В очікуванні нових цікавих і красивих історичних постів у музеї”
  • “Син вже вас переріс! Красень!”

Нагадаємо, що Арсен намагається не розповідати про те, як розлучався з першою дружиною. Відомо одне: з Антоніною він уклав шлюб не одразу після знайомства та навіть після того, як вона вже народила йому дочку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини