Камалія повернулася до чоловіка-мільярдера після новини про розлучення: фани заскочили закохану пару на святі

Не так давно відома українська співачка Камалія сполохала шанувальників новинами про розлучення зі своїм чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром. Тепер зіркову пару заскочили разом

Відома українська співачка Камалія вже багато років перебуває у щасливих стосунках зі своїм чоловіком, пакистанським бізнесменом і мільярдером Мохаммадом Захуром. Знаменитості довгий час були справжнім прикладом для своїх шанувальників, а чимало фанів жартували: якщо вони розлучаться, можна припиняти вірити в кохання. Деякий час тому так і сталось. На особистій сторінці Камалії в соціальній мережі Інстаграм деякий час тому з’явилась публікація, в якій вона повідомила, що вони із Захуром розлучаються.

Новина без перебільшення для багатьох виявилась як грім серед ясного неба. Шанувальники зіркової пари змирились із тим, що більше не побачать між закоханими тої ідилії, яка колись між ними панувала. Камалія та Мохаммад Захур повідомили про намір зберегти виключно теплі батьківські стосунки заради спільних доньок.

Мохаммад Захур і співачка Камалія нещодавно повідомили про рішення розлучитись
Мохаммад Захур і співачка Камалія нещодавно повідомили про рішення розлучитись

Попри заяви та бажання розлучитись, знаменитості почали ніби ще більше часу проводити разом. Ба більше, на день народження Камалії 18 травня зіркова пара вирушила до престижного ресторану у повному складі, з доньками Мірабеллою та Арабеллою, де їх за романтичним танцем заскочили камери фанатів.

На свій день народження артистка виступила на благодійному заході Ukrainian fashion film Festival. Після того, як вона заспівала, на сцену підійнявся чоловік знаменитості, подарував їй шикарний букет квітів і промовив: “Спасибі, що ви всі зібралися на день народження моєї коханої жінки”. Тим часом Камалія з широкою усмішкою слухала ніжні слова, адресовані їй чоловіком.

Камалія та Мохаммад Захур зійшлись після гучної новини про розлучення
Камалія та Мохаммад Захур зійшлись після гучної новини про розлучення

Нагадаємо, що раніше мережею також ширились чутки про те, що Камалія після розлучення з чоловіком вийшла заміж вдруге. Такі чутки пустили пакистанські медіа, а “об’єктом симпатії” артистки став відомий пакистанський співак. Втім, зірка пізніше спростувала ці новини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини