“В мій номер намагаються проникнути”: коханий Наді Дорофєєвої Міша Кацурін розповів про двох підозрілих осіб

Відомий український ресторатор Міша Кацурін розповів про те, що в його номер в готелі намагалася проникнути дівчина з дитиною. Чоловік зізнався, що почав нервувати.

Відома українська співачка Надя Дорофєєва продовжує будувати щасливі стосунки з ресторатором Мішею Кацуріним. Відомо, що зірка їздила в Америку на гастролі в рамках свого благодійного туру, а коханого Кацуріна залишила самого вдома. Чоловік активно веде соціальні мережі та зізнався, що в його номер в готелі намагалися проникнути.

“В мій номер намагаються проникнути. Популярна співачка і двохрічна дитина. Трохи нервую”, – написав чоловік.

Міша Кацурін розповів про проникнення в його готельний номер
Міша Кацурін розповів про проникнення в його готельний номер

Як виявилося, “зловмисницею” стала Надя Дорофєєва, яка вже повернулася зі свого концертного туру. Для свого образу співачка обрала кепку світло-бежевого кольору, а також об’ємну темну сорочку в тон до кепки. Разом з малюком Надя посміхається до Кацуріна, натякаючи на те, що вони хочуть добратися до ресторатора.

Стосунки співачки з Кацуріним досі є головною темою для обговорень. Чоловіка звинувачують в тому, що він покинув свою колишню одну з двома дітьми, а Надя стала розлучницею. Це попри те, що Володимир Дантес та Даша Кацуріна також будують стосунки, але їх брудом ніхто не поливає.

Міша Кацурін та Надя Дорофєєва у стосунках
Міша Кацурін та Надя Дорофєєва у стосунках

В коментарях під кожною спільною публікацією пари злі язики не можуть вгамувати своєї агресії та пишуть негативні коментарі. Можна побачити постійні звинувачення в руйнуванні двох шлюбів, але ніхто не бере до уваги те, що кохання може проходити і зберігати стосунки лише заради дітей – погана ідея. Краще розлучитися, але залишитися гарними батьками для своїх дітей, ніж жити як пара в ненависті один до одного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини