Катерина Осадча розповіла про нову вагітність: зірка зізналася в Мережі, чи в положенні — показала фото фігури

Катерина Осадча може похизуватися відмінною фігурою після трьох пологів, але прихильники почали підозрювати, що зірка чекає на нову дитину.

Катерина Осадча – відома телеведуча та щаслива дружина Юрія Горбунова. Пара виховує трьох дітей, але Катерина може похизуватися неймовірною фігурою, однак, прихильники почали помічати, що в неї значно округлився животик. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, чи справді Катерина чекає на поповнення.

Зірка вирішила поспілкуватися зі своїми прихильниками у звичному форматі “питання-відповідь”. В такому форматі кожен може запитати в Катерини будь-що, що їх цікавить, а зірка може обрати, на що відповідати. Допитливі прихильники вирішили поцікавитися, чи справді Осадча чекає на нову дитину.

“Ви четвертим вагітні, чи це чутки?
Чутки”, – відповіла Катерина.

Катерина Осадча розповіла про чергову вагітність
Катерина Осадча розповіла про чергову вагітність

Свою відповідь зірка підкріпила фотографією з пласким животиком. Користувачі інтернету приголомшені тим, що телеведучій вдається зберігати таку ідеальну фігуру після трьох пологів. Після пологів зірка почала стежити за своїм харчуванням і перевела себе на правильну дієту. Також великою перевагою стало те, що жінка не надто багато набрала, коли була вагітною.

“Я не дуже багато набрала під час вагітності. Одразу після пологів я змінила режим харчування, а потім почалася війна і багато кілограмів пішло через нерви”, – розповідає Осадча.

Після пологів дуже важливо підтримувати себе у хорошій формі. Для цього варто звернутися до спеціаліста, який правильно підбере вам відповідне харчування. Не варто займатися самолікуванням, бо ви можете собі нашкодити і користі з цього ніякої не буде.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини