“Це безцінно”: Світлана Тарабарова вперше показала новонароджену доньку — маленький промінчик щастя

Відома українська співачка Світлана Тарабора місяць тому народила дитину. Зірка весь час не показувала обличчя маленької красуні, але цього разу замилувала Мережу знімками.

Справжня зірка “Фабрики зірок” Світлана Тарабарова місяць тому втретє стала мамою. Цієї події не могли дочекати всі зіркові колеги співачки та сама артистка. Коли це сталося, Світлана поспішила розповісти про це у соціальних мережах і почала приймати вітання від прихильників.

Артистка не цілий місяць не показувала обличчя маленької донечки, але цього разу вирішила зробити виключення. Дівчинку вирішили назвати Поліною. На фото можна побачити маленьку лялечку, яку оточили старші діти. Малеча бавиться зі своєю сестричкою і радісно посміхаються.

“Це безцінно”, – написала Світлана в Мережі.

Світлана Тарабарова показала обличчя маленької доньки
Світлана Тарабарова показала обличчя маленької доньки

Раніше зірка публікувала фотографії зі своєю донькою, але обличчя не показувала. Прихильники в коментарях встигли захвалити Тарабарову і назвали її справді ідеальною мамою. Таий висновок можна зробити з її ставлення до власних дітей, а також співачка випустила альбом, який повністю присвячений діткам.

Світлана Тарабарова показала обличчя маленької доньки
Світлана Тарабарова показала обличчя маленької доньки

Таку музику називають “руханка”. Назви пісень в альомі закликають малюків до певних дій: пора чистити зуби, одягатися, їсти сніданок і таке інше. Світлана зізналася, що саме її третя дитина стала великою мотивацією до написання такого милого альбому.

  • “Я розумію, що зараз всім складно, але бажаю вам і вашим діткам здоров’я”,
  • “Це прекрасні моменти материнства. Коли бачимо, як наші діти ростуть і пізнають світ”,
  • “Ви дуже гарна мама і ваша Поліночка буде самою щасливою у світі донькою! Бажаю щастя вам і всій вашій родині, ви неймовірна”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини