“Він дуже потрібен”: Злата Огнєвіч показала рідкісне фото з татом, який знаходиться на фронті

Українська співачка Злата Огнєвіч показала рідкісні фото з власним батьком та розповіла, що вони нечасто мають можливість побачитися з ним.

З початком повномашстабного вторгення багато українських чоловіків вирішили піти на службу і стати на захист власної країни. Зараз не одна сотня жінок чекають повернення своїх коханих чоловіків додому і сподіваються на те, що скоро зможуть їх обійняти.

Звісно, війна торкнулася й представників шоу-бізнесу. Чимало чоловіків та батьків відомих артисток вирішили присвятити свій час захисту України. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що до числа таких людей доєднався батько відомої співачки Злати Огнєвіч.

Артистка опублікувала рідкісне фото зі своїм татом та розповіла прихильникам про те, що вони вже дуже давно не бачились. Її тато знаходиться на передовій, займається лікуванням наших хлопців. Батько Огнєвіч є полковником медичних служб, тому його роль надзвичайно важлива.

Злата Огнєвіч показала рідкісне фото з рідним батьком
Злата Огнєвіч показала рідкісне фото з рідним батьком

“На фото ми з татом. Ми вже дуже давно не бачились, а він встиг стільки всього побачити… Днями ми говорили по телефону і він зізнався, що буде там аж до самої перемоги України”, – розповіла Злата.

Також зірка сказала, що її тато дуже потрібен там, де він зараз знаходиться і вона до всього ставиться з абсолютним розумінням і підтримує рідну людину. Крім цього, артистка анонсувала вихід нової пісні, яка стала дуже важливою в житті Злати. Дівчина попросила її підтримати і висловила свої сподівання на те, що прихильники зможуть її зрозуміти.

Зараз кожному військовому під час спілкування з рідними важливо чути про те, що вони все роблять правильно і вірити у власні сили та в те, що скоро хлопці зможуть повернутися додому, де їх чекають родини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини