“Немає нічого прекраснішого”: Катерина Лозовицька вперше показала свого бойфренда — не Алекс

Катерина Лозовицька стала переможницею проєкту "Холостяк" з Алексом Топольським, але побудувати стосунків парі не вдалося. Дівчина показала свого нового обранця.

За проєктом Холостяк із захватом спостерігають всі прихильники цього шоу. Надзвичайно гарні побачення та розвиток стосунків головних герої нікого не лишає байдужим. 12-й сезон реаліті про кохання став одним з найскандальніших та драматичних сезонів, в якому перемогу отримала Катерина Лозовицька.

Відомо, що після закінчення проєкту пара не стала будувати спільних стосунків і в дівчини вже давно новий чоловік. Мережа була заінтригована і всі дуже хотіли хоча б трішки подивитися на кого, хто зміг підкорити серце вишуканої Лозовицької, але дівчина його не показувала. До сьогодні. Редакція сайту Добрі новини натрапила на свіженькі фото Катерини зі своїм коханим.

Катерина Лозовицька вперше показала свого коханого
Катерина Лозовицька вперше показала свого коханого

Зірка опублікувала серію фотографій біля національного музею в Празі і на одному з фото Катерина злилася в поцілунку зі своїм коханим. Його обличчя не дуже добре видно, тому що пара стоїть боком до камери.

“Сказав, що в мене є 30 хвилин, щоб зібратись на побачення в іншій країні. Немає нічого прекраснішого, ніж чоловік, який діє”, – написала Лозовицька.

Деякі прихильники Катерини були не дуже задоволені підписом під фото та лавсторі у соціальній мережі. На думку користувачів Мережі, було б краще, якби цей чоловік діяв на території нашої країни. Не дивлячись на хейт, більша частина фанів підтримала пару і захистила їх приємними словами.

“Читаю коментарі і дивуюся. Чому ви вирішили, що можете вказувати Катерині, що і як повинен робити її чоловік? Навіть якщо він українець і в нього є можливість виїхати, в цьому немає нічого поганого. Якщо ви залишились в Україні — це ваше рішення і не вам диктувати правила”, – написала одна з прихильниць.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини