Катерина Осадча прокоментувала чутки про четверту вагітність від Юрія Горбунова: завжди мріяла про доньку

Відома українська телеведуча Катерина Осадча виховує трьох дітей. Нещодавно у мережі заговорили про поповнення в зірковій родині знаменитості та її чоловіка Юрія Горбунова

Катерина Осадча, відома українська телеведуча, разом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим виховує двох спільних дітей. Крім того, у знаменитості також є старший син від попередніх стосунків. Нещодавно шанувальники запідозрили, що зірка українського телебачення може бути вагітна вчетверте. Довгий час Катерина Осадча не коментувала чутки, що несподівано з’явились у мережі. Тепер же ведуча таки висловилась з цього приводу.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина Осадча опублікувала відповідь на запитання шанувальників про те, чи вагітна вона. Знаменитість зазначила, що це все чутки та навіть показала свою фотографію на повний зріст. На опублікованому кадрі чудово видно, що фігура телеведучої не змінилась, а її живіт не округлився.

Катерина Осадча зізналась, чи вагітна вона четвертою дитиною від Юрія Горбунова
Катерина Осадча зізналась, чи вагітна вона четвертою дитиною від Юрія Горбунова

До слова про фігуру, знаменитість також розповіла про те, як їй вдалось схуднути після народження третього сина. Шанувальники поцікавились у Осадчої та попросили поділитись секретами, втім зірка зізналась – ніяких секретів вона не має. За словами української ведучої, під час вагітності вона не набрала багато кілограмів, тому й процес схуднення після пологів виявився простим.

Крім того, додала Катерина Осадча, вплинув на все й початок повномасштабної війни. Знаменитість розповіла, що одразу після пологів почала правильно харчуватись, а після 24 лютого минулого року втратила залишок зайвих кілограмів через постійний стрес та нервування.

Катерина Осадча розповіла, як їй вдалось втратити зайві кілограми після народження сина
Катерина Осадча розповіла, як їй вдалось втратити зайві кілограми після народження сина

Відповідаючи на запитання своїх підписників, знаменитість також висловилась про свою мрію народити донечку. Телеведуча зізналась, що завжди мріяла “розбавити” компанію хлопців, втім зараз вона насолоджується часом, проведеним зі своїм найменшим сином Данилом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини