“Всі змінилися”: Оля Полякова відверто розповіла про серйозні проблеми у стосунках з 60-річним коханим

Оля Полякова вже майже 20 років у щасливому шлюбі з чоловіком, але як і в кожної пари в них є певні проблеми. Зірка вирішила поділитися цим з прихильниками.

Зірки українського шоу-бізнесу люблять створювати картинку ідеального життя, але ми знаємо, що стосунків без недоліків не існує. Натомість, артисти та їхні половинки створюють таку собі вуаль прекрасного життя, а коли прихильники дізнаються про розлучення — дуже дивуються, адже в Мережі все було так прекрасно.

На щастя, Оля Полякова не з таких. Співачка завжди говорить правду і не приховує від своїх фанів нічого. Навіть у тому випадку, якщо це може їх якось розчарувати. Те ж саме стосується її подружнього життя. Відомо, що Оля вже майже 20 років будує стосунки з Вадимом Буряковським, але в пари є певні проблеми, які з’явились з повномасштабним вторгненням.

Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським
Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським

Оля з цього приводу не засмучується і каже, що проблема не створюється через одну людину. Завжди винні двоє, але потрібно над собою працювати для того, щоб мінімізувати ризики утворення складних конфліктів.

“Будемо лагодити. Зараз всі змінилися, всі переживають розлуку. Ніхто не залишився таким, як був раніше і до цього треба звикнути”, – каже співачка.

Раніше Мережею почали ширитися чутки про те, що Полякова розлучається зі своїм чоловіком, але зірка дуже емоційно сказала, що вона не збирається цього робити, тому не варто чекати на новини про розлучення. Які б проблеми не виникали у стосунках артистки — вона знаходить у собі сили для того, щоб поговорити з коханим та знайти спільне рішення проблеми. Чоловік також це розуміє і завжди йде їй на зустріч, бо вони поважають вибір і почуття одне одного. Це і є запорукою щасливих стосунків.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини