“Ніхто не залишився таким, яким був”: Оля Полякова зізналась, що більше не впізнає свого 60-річного чоловіка

Відома українська співачка Оля Полякова розповіла про проблеми у шлюбі з Вадимом Буряковським. Зірка зізналась, що вони з чоловіком назавжди змінились

Знаменита українська співачка Оля Полякова давно здобула популярність серед своїх шанувальників. Артистка почала свою кар’єру чимало років тому і за цей час встигла змінити мову, якою співає свої пісні, амплуа та навіть світогляд. Втім, дещо залишилось незмінним – увесь час поруч із зіркою був її коханий чоловік Вадим Буряковський.

Зіркове подружжя побралось на початку 2000-х, тоді ж народилась і їхня старша донька Маша. З роками союз знаменитостей лише міцнішав, а попри всі сварки та непорозуміння вони ставали лише ближчими. Втім, зізналась Оля Полякова у студії “Сніданку з 1+1”, з початку повномасштабної війни вони з Вадимом Буряковським дуже змінились. Через це подружжя переживає кризу.

Оля Полякова та Вадим Буряковський разом вже багато років
Оля Полякова та Вадим Буряковський разом вже багато років

У коментарі для журналістів знаменитість зізналась, що після 24 лютого 2022 року їхні стосунки дещо змінились. Артистка зазначила, що ймовірно це сталось через відстань, адже вони часто жили окремо, через що могли “відвикнути” одне від одного. Втім, додала відома українська співачка, вона налаштована серйозно. Оля Полякова не збирається залишати все, як є, та хоче налагодити стосунки з коханим.

“Треба звикати… ніхто не залишився таким, яким був… Всі змінилися, у всіх змінилися сенси, у всіх змінилося життя”, – пояснила в студії “Сніданку” артистка.

Відома українська співачка Оля Полякова розповіла про негаразди в шлюбі з чоловіком
Відома українська співачка Оля Полякова розповіла про негаразди в шлюбі з чоловіком

Нагадаємо, що артистка вийшла заміж за свого коханого 18 років тому. За цей час зіркове подружжя встигло досягти неабияких вершин разом та стати батьками двох спільних доньок. Хоча минулого року ширились чутки, ніби закохані збираються подати на розлучення, Оля Полякова твердо заявила, що цього не станеться.

Після початку повномасштабної війни артистка зізналась, що її стосунки з чоловіком стали міцнішими, вони навчились слухати одне одного та допомагати, підставляти плече та витягувати з важкого морального стану. Трагічні події в країні навчили закоханих по-справжньому цінувати одне одного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини