Ольга Фреймут вперше за тривалий час показала молодших дітей: малюють прапор України на вулицях Лондону

Українська телеведуча Ольга Фреймут тривалий час проживає у Британії разом зі своїми дітьми, щоправда, зірка телебачення рідко показує їх в Мережі.

Зірка Нового каналу Ольга Фреймут з початком повномасштабного вторгнення проживає у Британії разом зі своїми дітьми. Про жінку мало що відомо на даний момент, бо вона дуже рідко виходить з прихильниками на прямий зв’язок, годі вже казати про її дітей.

Однак, зірка все ж вирішила поділитися зі своїми прихильниками милими кадрами зі спільної прогулянки з дітьми. На відео, яке опублікувала Фреймут можна побачити її молодших дітей, які радісно малюють на одній з вулиць Лондона на картоні. З внутрішнього боку колишньої коробки діти намалювали український прапор.

“Діти наші малюють. І все — Україна”, – скромно написала екс-телеведуча.

Ольга Фреймут вперше за тривалий час показала своїх дітей
Ольга Фреймут вперше за тривалий час показала своїх дітей

На першому кадрі син Ольги Фреймут у червоній кофтині, а на другому — маленька білосніжна донечка. Всього у зірки троє дітей: найстрашої доньки Злати Мітчелл з ними не було. Дівчині вже 17 років тому, швидше за все, такі розваги для неї вже не дуже цікаві. Дівчинка вже не перший рік знаходиться за кордоном, бо її батько британець, від якого свого часу Ольга пішла та поїхала назад до України.

У Британії Фреймут встигла отримати тимчасове резидентство і навіть влаштувалася на роботу в одну з газет. Телеведуча працює в Sunday Express, де має власну колонку, в якій розповідає про повномасштабне вторгнення росії на території України. Також Ольга відвідує різні благодійні заходи та, навіть, була на “Пожежі” Олексія Дурнєва та Володимира Дантеса. Відповідне фото з’явилося на офіційній сторінці самої Ольги Фреймут.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини