В цих зірок помітно округлився животик: Дорофєєва, Каменських, Осадча ймовірно чекають на поповнення у 2023

Останнім часом зіркових жінок українського шоу-бізнесу все частіше підозрюють у цікавому положенні. Правда це, чи ні — з'ясуємо в матеріалі.

На думку великої частини жінок материнство – це прекрасний період, який залишає багато примєнощів в житті кожної жінки. Останнім часом українських зіркових красунь почали підозрювати в цікавому положенні. Серед числа таких опинилась Надя Дорофєєва, Настя Каменських та Катерина Осадча. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як артистки реагують на ці чутки.

Настя Каменських

Співачку постійно підозрюють у вагітності. Варто зірці трішки набрати зайві кілограми – Мережа починає будувати власні теорії про загадкову вагітність артистки. Спочату, Каменських на подібні закиди зовсім ніяк не реагувала, але з часом ці коментарі під її постами почали з’являтися все частіше, тому вона вирішила дати свій коментар з цього приводу.

Співачка Настя Каменських зізналась, що не планує поповнення
Співачка Настя Каменських зізналась, що не планує поповнення

За словами Анастасії, дітей вони з Потапом поки не планують, але раптом вона звагітніє – обов’язково в першу чергу розповість про це своїм прихильникам в соціальних мережах, але зараз немає приводу для турбування.

Надя Дорофєєва

Відомо, що Надя гастролювала різними містами Америки. Зірка опублікувала серію знімків під час прогулянки вулицями Нью-Йорка і прихильники помітили, що Надя одягнула нетипову для неї сукню вільного крою. На фотографії складається враження, що в Наді значно округлився животик і прихильники почали активно вітати зірку з поповненням в коментарях.

Надя Дорофєєва відповіла на чутки про вагітність
Надя Дорофєєва відповіла на чутки про вагітність

Словесно Надя не стала на це якось реагувати, але пізніше опублікувала нове фото, на якому видно її стальний прес. Це краще, ніж будь-які коментарі.

Катерина Осадча

Що стосується зіркової дружини Юрія Горбунова, жінка також підозрювалася у четвертій вагітності. Про це її запитали в Мережі і Катерина чесно та прозоро відповіла на це запитання. Осадча запевнила своїх прихильників, що інформація про вагітність – це не більше, ніж просто чутки.

Катерина Осадча розповіла про чергову вагітність

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини