Не побачила дроти: вперше за всю кар’єру Злата Огнєвіч потрапила у курйоз просто під час виступу

Під час виступів у зірок час від часу можуть траплятися курйозні ситуації: падіння, забули слова, немає музики і таке інше. Злата Огнєвіч вперше зустрілася з чимось подібним.

Зірки будь-якої країни викладаються на своїх виступах на максимум. Комусь вдається завжди все тримати під контролем та бути обережними, а комусь зовсім ні. Так чи інакше трапляються передбачувані ситуації, з яких потрібно дуже швидко виходити, бо на вас дивляться тисячі людей.

Українські зірки також нерідко потрапляють у курйозні ситуації: хтось не може потрапити словами під музику, когось ловлять під час падіння зі сцени, а в когось прихильники створюють занадто негативну атмосферу і псують виступ. З одним з таких курйозів познайомилася Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч впала на концерті
Злата Огнєвіч впала на концерті

Злата приїхала з концертом до Білої церкви, але замість звичайного класного виступу співачки, прихильники побачили, як в рандомний момент дівчина падає на землю. Як і Злата, так і прихильники сильно перелякалися, але вона дуже швидко піднялася та продовжила вести концерт.

Як виявилося, співачка зачепилася ногами за дроти, які лежали на сцені. Злата не звернула увагу, чи є на землі якісь зайві речі, щоб не впасти. На щастя, все добре і в Злати немає ніяких травм, а-от прихильники ще раз переконалися в тому, що співачка не використовує жодної фонограми для того, щоб її голос був кращим.

  • “Свого часу її сильно недооцінили”,
  • “Найкраща українська співачка, Тіні Кароль ще далеко”,
  • “А всі казали, що це фонограма, а це живий виступ!”.
Злата Огнєвіч впала на концерті
Злата Огнєвіч впала на концерті

Знайшлися й такі, хто почав на цю тему жартувати, мовляв, зірка впала, а отже потрібно було обов’язково загадувати бажання. Сама Злата поки своє падіння ніяк не прокоментувала, але виступ закінчила гідно і без перешкод.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини