Хазяйновитий Влад Яма показав, чим займається у США: танцює, згадує Україну і шукає добро на сміттєзвалищах

Влад Яма з початком повномасштабного вторгнення перебрався до Штатів. З хореографом коїться щось дивне: чоловік у розповідає про походеньки на смітник.

Влад Яма став одним з чоловіків, які обрали для себе життя за кордном. Повномасштабне вторгнення відкрило українцям очі на кожну зірку телебачення, тому можна зробити висновки про діяльність кожного з них. Сам Яма свою втечу до Америки аргументував тим, що він дуже переймається за стан і здоров’я своєї родини, тому обрав для себе життя в безпечному місці, щоб завжди мати змогу попіклуватися про своїх рідних.

Колеги хореографа такого не оцінили. На думку більшості, від Влада було б значно більше користі, якби він був тут, в Україні. Також, зважаючи на те, що Мінкульт дає українським зіркам дозвіл на виїзд в рамках благодійості — в чоловіка не було б проблем, щоб побачитися зі своїми рідними під час одного зі своїх благодійних заходів, але Владові така система не пасує.

Хазяйновитий Влад Яма відшукав на сміттєзвалищі у США добро
Хазяйновитий Влад Яма відшукав на сміттєзвалищі у США добро

Прихильники чоловіка в Мережі помічають, що останнім часом з ним відбувається щось дивне. Про це свідчать сторіз у його інстаграмі, де він розповідає про своє життя. Нещодавно Влад Яма показав прихильникам, як порпається у смітниках, назвавши це допомогою для України

Влад Яма у Штатах кардинально змінився
Влад Яма у Штатах кардинально змінився

Чоловік приїхав на сміттєзвалище і побачив там валізу, заповнену “добром”. Що саме було в тій валізі Яма не розповів, але запевнив, що там багато корисних речей, які знадобляться нашим захисникам. Чи справді поїхала валіза з американського смітника в Україну — залишається у секреті, але це ще не все. Стиль чоловіка також змінився: Влад Яма хизуєтьчя черевиками в леопардовому принті, макіяжем і подібними дивними речима. В Мережі не розуміють, що саме цим хоче донести танцюрист.

Влад Яма у новому образі

Майже кожного дня користувачі Мережі пишуть Владові, що йому пора повернутися назад в Україну.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини