“Моя подушка безпеки”: Ксенія Мішина зізналася, що на цілих 7 років покинула сина на власну матір

Відома українська акторка Ксенія Мішина самостійно виховує 11-річного сина Платона, але так було не завжди. На початку кар'єри вихованням малого займалася мама Ксенії

Ксенія Мішина — завидна “Холостячка” і справжня зірка телебачення самостійно виховує 11-річного сина Платона, батько якого ніколи не займався його вихованням. Однак, сама Ксенія лише останні декілька років активно займається своїм сином, бо раніше він був на повному опікунстві матері-акторки. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як це трапилося.

Справа в тому, що Ксенія завагітніла в юному віці і виховання сина припало на початок її акторської кар’єри. Тоді акторка-початківиця не хотіла ставити життя на паузу і зрозуміла, що значно краще буде, якщо вона розвиватиметься в улюбленій сфері. Саме тому сином Мішиної займалася її мама, яка неабияк врятувала свою доньку. Якби не вона, можливо, ми б і не дізналися про таку акторку як Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина розповіла, чому залишила свого сина на свою маму
Ксенія Мішина розповіла, чому залишила свого сина на свою маму

Зірка подякувала своїй мамі за все у соціальних мережах. Ксенія відверто зізналася, що роль мами — найскладніша роль, яку вона на себе могла приміряти. Життя матері-одиначки її дуже пригнічувало і вона не знала, що їй робити і як бути далі.

“Роль матері-одиначки. Спочатку, мене надто сильно тригерило і був стан жертви і несправедливості”, – написала Ксенія.

У наступній сторіз Мішина висловила свою подяку рідній мамі. Вона подякувала їй за те, що вона стала її подушкою безпеки і завжди буде поруч, не дивлячись на всі негаразди та розбіжності, які колись могли виникнути під час їхньоно життя.

Ксенія Мішина подякувала мамі за виховання сина
Ксенія Мішина подякувала мамі за виховання сина

“Дякую долі за те, що подарувала мені чудову маму. І поки я карабкалася по своїх горах, мама допомагала мені з сином”, – додала українська акторка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини