Маша Єфросиніна та Крістіна Обракайте святкують іменини: як змінилося та чим відрязняється їхнє життя

25 травня Маша Єфросиніна та донька Алли Пугочової Крістіна Орбакайте відсвяткували свій день народження. Як змінилося життя зірок — в матеріалі.

День народження — це прекрасна подія, яка заслуговує окремої уваги. Цього разу іменницями стали українська телеведуча Маша Єфросиніна та російська співачка Крістіна Орбакайте, яка є донькою примадонни Алли Пугачової. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як живуть зірки в реаліях сьогодення.

Маша Єфросиніна на честь своїх іменин написала величезний пост з подякою для своїх підписників. Кожного разу вони підтримували її збори, позитивно відгукувалися про її творчіть і вона дуже вдячна за таку підтримку. Телеведуча зізнається, що за останні дванадцять місяців її наповнилося різними людьми і подіями, які дуже сильно її змінили.

“Стільки добра, тепла і турботи я не відчувала ще ніколи!”, – пише зірка.

Маша Єфросиніна розповіла, як змінилася за останній рік
Маша Єфросиніна розповіла, як змінилася за останній рік

Також Маша подякувала її близьким, які не дали волю тим негативним емоціям, що накопичувались всередині зірки. Крім цього, звичайні перехожі могли запросто підняти їй настрій і вона дуже вдячна за ту трансформацію, яка з нею трапилася.

Також Маша розповіла, що святкує свій день народження наодинці із собою, але вона абсолютно щаслива, не дивлячись на всі труднощі на її шляху, бо біля неї є люди, які завжди підтримають добрим словом.

Крістіна Орбакайте подробиці свого дня народження не розкриває. Відомо, що зірка проживає у Штатах і нещодавно закінчила свій тур Європою. Зірка у своїх сторіз показала, хто привітав її з днем народження і розповіла про те, що рівно рік тому вона анонсувала свою нову концертнту програму. Прихильники в коментарях взялися вітати зірку з днем народження.

Крістіна Орбакайте святкує день народження
Крістіна Орбакайте святкує день народження

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини