Нова зірка українського шоу-бізнесу: епатажний інопланетянин спантеличив Мережу своїми співами

В українському шоу-бізнесі давненько не було когось несподіваного і яскравого. Цього разу в медіа-просторі з'явився загадковий співак-інопланетянин.

На українській сцені вистачає епатажу, скандалів та інтриг, але герой сьогоднішнього матеріалу з’явився дуже несподівано. Користувачі в Мережі звернули увагу на загадкового виконавця PLAXA, який замаскувався під іноптаненянина та випустив свою власну пісню разом з кліпом.

Напередодні кліпу соцмережами розлетілися відео загадкової істоти, яка ходить по вулицям Києва, але не розмовляє і ні з ким не комунікує. Це доволі дивне явище, але добре працює для привернення уваги громадськості. В світі вже були артисти, обличчя яких прихильники ніколи не бачили, але все одно залюбки відвідували концерти та слідкували за їхньою творчістю. Серед таких світовий діджей Борис Бреча та гурт Gorillaz. Схоже, в нашого PLAXA є всі шанси повторити колосальних успіх світових артистів.

В Мережі з'явився новий загадковий співак-інопланетянин PLAXA
В Мережі з’явився новий загадковий співак-інопланетянин PLAXA

У своєму кліпі на пісню “Все можливо” новоспечений співак блукає вуличками столиці та милується неповнотрими краєвидами. За сюжетом друг з космосу не зовсім розуміє, що відбувається на Землі, але йому дуже подобається. В описі під відео розповідається про інопланетного друга трішки детальніше.

Йдеться про те, що PLAXA не дуже добре розуміє, як на Землі все влаштовано, але як би там не було, він хоче допомогти людям усвідомити справжні цінності людського життя, бо ми почали про них забувати. Через те, що Україна зараз знаходиться в епіцентрі світових подій, нам потрібно зібратися з силами і не втрачати все хороше всередині себе.

В Мережі з'явився новий загадковий співак-інопланетянин PLAXA
В Мережі з’явився новий загадковий співак-інопланетянин PLAXA

“Його космічний зореліт приземлився в Україні, бо саме вона є епіцентром усіх ключових подій у світі та змінює хід історії”, – написано в описі кліпу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини