Камалія розлучається з Мохаммадом Захуром: що дало фанатам привід думати, що співачка зробила це заради піару

Популярна співачка Камалія цього року зробила резонансну заяву: майже після 20 років вона розлучається зі своїм чоловіком. Та чи все так однозначно, як подається у мережі?

Камалія. Героїня цього матеріалу стала неймовірно популярною співачкою. Також вона прославилася як зірка, яка, попри всі стереотипи, змогла віртуозно об’єднати кар’єру з роллю дружини і матері.

Втім, не все так солодко, виявляється, у житті селебріті. У 2023-му вона збентежила всіх заявою про те, що буде розлучатися зі своїм обранцем Мохаммадом Захуром. Одружилася пара у 2003-му. Для пакистанського бізнесмена цей шлюб став другим, а для його обраниці першим. Понад усе хотіла артистка подарувати своєму коханому діток. У 2013-му подружжя привело у світ двох чудових дівчаток, яким дали майже казкові імена: Арабелла і Мірабелла. Прихильники і не сумнівалися, що родина співачки — зразкова.

Мохаммад Захур і співачка Камалія нещодавно повідомили про рішення розлучитись
Мохаммад Захур і співачка Камалія нещодавно повідомили про рішення розлучитись

Та феєрія закінчилася за рік після повномасштабного вторгнення. Зірка повідомила, що буде скоро мати статус розлученої жінки. Попри все, знаменитість зазначила, що продовжить спілкування з колишнім та буде ростити з ним доньок.

Проте, публікації Камалії наштовхнули її фанатів геть на іншу думку. Справа в тому, що виконавиця останнім часом ну дуже часто буває у компанії Мохаммада Захура. Разом з обранцем навіть представляла Україну на Каннському фестивалі. У коментарях закралися підозри, а прихильники написали:

  • “То все ж таки “разом з Захуром”? То для чого було розпускати оту брехню про розлучення? Аби попіаритись?”
  • “Байдуже де ви. Головне, що ви разом. Дівчата, розходимось, Захур вже не вільний”
  • “До чого ж гарна пара наших українців”

Нагадаємо, що з квітня Камалія не коментує своє особисте життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини