Телеведуча Леся Нікітюк опублікувала фото у сміливому образі: чорний одяг ідеально підкреслює форми

Українська телеведуча Леся Нікітюк вміє дивувати своїх прихильників відмінним стилем та стрункою фігурою. Цього разу зірка зачарувала Мережу новими фото.

Українська телеведуча Леся Нікітюк стала справжньою зіркою не однієї програми. Артистка знає, як підкорити глядачів своїм неймовірним гумором і саме за це полюбилася кожному українцю. Крім харизми та шарму, телеведуча кожного дня зачаровує Мережу новиви фотографіями у вишуканих та стильних вбраннях.

На своїх останніх змінках Леся позує перед камерою у доволі сміливому вбранні. Для виходу у світ зірка обрала чорний топ в обтяжку, який має доволі великі розрізи, але він ідеально підкреслює фігуру телеведучої. Доповнила образ зірка штанами чорного кольору, трендовими окулярами та невеличкими аксесуарами у вигляді лаконічних сережок та каблучок на пальцях. Прихильники у коментарях як завжди засипали її компліментами.

“Залишу це тут”, – коротко підписала фото Леся.

Телеведуча не забуває не лише про свій стиль та гарний одяг, але й про допомогу Україні. Регулярно зірка висвітлює перевірені збори, висвітлює події, які кожного дня відбуваються в Україні і ще багато чого іншого. За це можна й справді похвалити та брати приклад з зіркової красуні. У своїх сторіз дівчина поділилася власними думками про нещодавню трагедію у Дніпрі.

Під час цих подій Нікітюк була в підвалі і робила примірку, але коли вийшла на вулицю, почала усвідомлювати, що вже другий рік ми страждаємо від російської агресії і не можемо ніяк не змінити.

“Я вірю, що це скоро закінчиться, вірю, що ми переможемо, бо нашу націю не зламати, тому засуньте собі ці ракети у порвану д*пу. Під**си”, – каже телеведуча.

Леся Нікітюк висловилася про події у Дніпрі
Леся Нікітюк висловилася про події у Дніпрі

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини