“Це мої найкоротші стосунки”: Ксенія Мішина розповіла, як один кавун поставив крапку у стосунках

Українська акторка Ксенія Мішина розповіла прихильникам про своє невдале побачення з чоловіком та кавуном, яке поставило крапку у її романтичних стосунках.

Ксенія Мішина стала справжньою завидною холостячкою. Зірка самостійно виховує 11-річного сина Платона, якому ні в чому не відмовляє. Зараз стосунки з чоловіками в неї не дуже добре складаються, бо Ксенія досі не знайшла собі партнера, з яким хотіла би будувати спільне життя. Не дивлячись на це, в Ксенії було не одне побачення в житті і вони були як успішними, так і не дуже.

Про одне з найгірших побачень акторка вирішила розповісти відверто у програмі “Хто ти?”. Одного разу Ксенію запросили на побачення в Туреччині, там вона закохалася в одного чоловіка. Тоді парочка орендувала номер у готелі, щоб відпочити після прогулянки, але не все сталося так ідеально, як того хотіла сама Ксенія.

Ксенія Мішина розповіла про невдале побачення
Ксенія Мішина розповіла про невдале побачення

Перед відпочинком у готелі пара вирішила перекусити кавуном, який зірка дуже давно не куштувала і не бачила, бо це був травень і сезон кавунів ще не починався. Цю ситуацію зірка пригадує зі сміхом.

“Я фанатка кавунів, а це був травень. Тоді у нас їх ще не було. Ми прийшли до супермаркету і я побачила кавун. Попросила про нього, ми взяли і пішли до нашого номеру”, – розповідає Мішина.

Коли ж наступила ніч, Мішиній стало не дуже добре зі шлунком, але це був лише початок курйозу. В дівчини піднялася температура, її дуже сильно нудило, але вийшло так, що в готельному номері двері до туалету були скляними і можна було з легкістю побачити, що робить інша людина у вбиральні.

Стосунки Ксенії Мішиної були зіпсовані кавуном
Стосунки Ксенії Мішиної були зіпсовані кавуном

“У мене температура і я розумію, що зараз обіср*сь. Я його розбудила, кажу, що мені дуже погано. А в нас була романтика, ідеальний вечір, а тут таке. Це найжахливіша історія, яка могла трапитися на романтичному побаченні”, – додає Ксенія.

Тоді акторка зрозуміла, що це точно була остання зустріч з тим чоловіком, не дивлячись на те, що коханий повів себе як справжній джентельмен і завіз її до лікарні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини