“Ніхто навіть не міг уявити”: українська співачка Злата Огнєвіч розповіла про поповнення

Злата Огнєвіч давно говорила про те, що хоче сімʼю та дітей. Тепер зірка змогла потішити прихильників новиною про поповнення, але що мала на увазі співачка - в матеріалі.

Завидна Холостячка та неймовірна співачка України Злата Огнєвіч не вперше говорить про дітей. Зірка дуже хоче створити люблячу власну сімʼю, народити дитину та дбати про сімейне вогнище, але поки на горизонті в зірки порожньо, наче в пустелі. Злата випустила новий кліп на одну зі своїх пісень “Янгол” і зізналася, що в її родині чекатимуть поповнення!

До себе у кліп зірка запросила свою родину, яка залюбки погодилася прийняти участь у зйомках. На милих кадрах можна побачити батьків Злати, її сестру та чоловіка сестри. Саме у кліпі зірка розповіла, що її сестра чекає на дитину, а сама Злата вперше стане тіткою.

Злата Огєнвіч розповіла про поповнення в сімʼї
Злата Огєнвіч розповіла про поповнення в сімʼї

В одному з кадрів співачка вирішила додати цей чуттєвий момент, коли сімʼя розповідає батькові Злати цю новину. Справа в тому, що батько співачки вже тривалий час знаходиться на фронті. Чоловік працює там військовим хірургом, тому його перебування там надзвичайно важливе і несе в собі серйозну відповідальну місію.

Злата каже, що такі розмови з рідним батьком повертають її у минуле, коли вся велика родина мала можливість зібратися за великим столом і не думати про те, що буде завтра. Сьогодні ніхто навіть уявити не може спокійно життя і досі залишається невідомим, коли українці зможуть вкотре відчути бажаний спокій в містах та на душі.

Злата Огєнвіч розповіла про поповнення в сімʼї
Злата Огєнвіч розповіла про поповнення в сімʼї

“Ми збиралися всією родиною і ніхто навіть уявити не міг, що це стане чимось неможливим. Сьогодні так живуть тисячі сімей, сьогодні так живе моя сімʼя. Лише віра в перемогу дає нам сили чекати і молитися за наших янголів”, – додала Злата Огнєвіч.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини