“Мама разом з татом”: Камалія та Захур несподівано ощасливили доньок, возз’єднавшись після розлучення

Співачка Камалія знову підігріває чутки про своє возз'єднання з Мохаммадом Захуром. На цей раз знаменитостей побачили разом на святі своїх донечок.

У квітні 2023-го року співачка Камалія оголосила про розрив свого багаторічного шлюбу з Мохаммадом Захуром. Для зірки ця подія була нелегкою, особливо зважаючи на те, що за свого обранця вона вийшла заміж близько 20-ти років тому, у 2003-му.

З ким житимуть діти Камалії та Захура після розлучення
З ким житимуть діти Камалії та Захура після розлучення

За цей час подружня пара побудувала власний розкішний маєток та привела у світ двох чудових донечок, Арабеллу та Мірабеллу. Прихильники завжди вважали їх зразковою родиною, але в один момент у стосунках щось пішло не так. Подробиць артистка розкривати не стала, але повідомила, що з коханим вона багато працювала над відносинами. Попри все пообіцяла не спалювати мостів з коханим заради власних дітей.

Втім, знаменитостей після новини про розлучення продовжують бачити разом на світських заходах і не тільки. Нещодавно Камалія знову оприлюднила спільну світлину з найріднішими, написавши:

“Як же небагато потрібно дітям для щастя… Це коли мама разом з татом прийшли підтримати їх виступ на шкільному концерті. Щастя є”

Фанати розцінили це як знак того, що у шлюбі Камалії не все ще втрачено і є можливість сподіватися на те, що вона таки зможе повернутися до обранця. Прихильники поділилися своїми думками:

  • “Ваша сім’я з підтримкою та любов’ю до дітей є прикладом для наслідування усіх батьків! Щастя та злагоди вам бажаю!”
  • “Красиві ви всі, а головне що ви разом всі. Це щастя!!!!”
  • “Я вас обожнюю. Щастя вам! Радію за вас. Не втрачайте один одного. Ви гарна”
  • “Ви така гарна сім’я, вашим донечкам бажаю успіхів!”

Нагадаємо, що для Камалії її шлюб з Захуром був першим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини