Дружина Влада Ями в Америці повністю перейшла на англійську: солов’їна в минулому разом із Батківщиною

Влад Яма разом зі своєю дружиною вже тривалий час перебуває у Штатах. Жінка майже повністю забула українську мову і почала говорити англійською.

З початком повномасштабного вторгення Влад Яма з сімʼєю покинули Україну і вирушили шукати кращого життя до Америки. Чоловік пояснив свій переїзд тим, що він переймається за свою родину і не хоче, аби хтось постраждав чи знаходився в епіцентрі подій. Хоч прихильники не дуже зрозуміли такого рішення, Влад Яма поки повертатися додому не планує.

Дружина чоловіка ніяк не коментувала те, що відбувається. Жінка почала вести соціальні мережі англійською мовою, забувши про соловʼїну. На відео Лілія показує свій відпочинок о шостій ранку. Зірка дуже добре та весело проводить час у компанії сина Леона.

Дружина Влада Ями забула українську мову
Дружина Влада Ями забула українську мову

До слова, з Владом Ямою за кордоном відбуваються по-справжньому дивні речі. Чоловік почав ходити по смітникам і збирати непотріб. Свій вчинок він пояснює тим, що люди викинули цілу валізу, заповнену “добром”, яке він збирає та відправляє до наших захисників. Що саме було в тій валізі – чоловік вирішив не показувати, але такий вчинок спантеличив його прихильників.

Влад Яма у Штатах кардинально змінився
Влад Яма у Штатах кардинально змінився

Також Яма змінив свій стиль і почав наносити макіяж. Відповідні фото зʼявилися на його офіційній сторінці у соціальних мережах. Прихильники та користувачі Мережі не дуже оцінили новий стиль хореографа і продовжують писати йому гнівні коментарі про те, що йому пора повернутися в Україну і зайнятися корисними справами саме там, а не відсижуватися в тепленькому місці, поки інші віддають життя за безпеку та спокій громадян. Чоловік вирішив такі закиди ніяк не коментувати і активно видаляє негативні коментарі, щоб не давати хейтерам зелене світло для обговорень.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини