“Нам є що сказати”: Алан Бадоєв зізнався, як ставиться до своєї екс-дружини Жанни, яка з України, але мовчить

Зірковий режисер Алан Бадоєв розповів про своє ставлення до екс-дружини Жанни, яка мовчить про вторгнення росії в Україну. Чоловік зізнався, що вона для нього ідеальна.

Алан Бадоєв відомий своїми нереальними кліпами та співпрацею з не однією українською зіркою. Колись він будував стосунки з Жанною Бадоєвою, але пара розлучилася. Сьогодні Алан чи не вперше зізнався, як він ставиться до екс-дружини та чи займає вона якесь місце у його серці.

Чоловік розповів про те, що його діти дуже підтримали його і з відповідальністю поставилися до того, що в Україні повномасштабне вторгнення. Жанна ж обрала позицію мовчання, але для Алана вона завжди залишиться найкращою жінкою та мамою. Вони були разом 11 років і дуже багато чого пережили.

“Жанну я як любив, так і люблю. Вона мати моєї дитини, я буду завжди з цією людиною. Вона завжди для мене є прикладом багато в чому і зараз я кажу, що вона для мене була і залишилася прикладом”, – каже Алан.

Також чоловік каже, що коли закінчиться війна, то він хоче розібратися у всьому, що стосується його колишньої дружини, але це трапиться лише в тому випадку, якщо Жанна цього захоче. Зараз жінка знаходиться в санкційному списку Ярмака.

Алан Бадоєв зізнався, яке в нього ставлення до екс-дружини Жанни
Алан Бадоєв зізнався, яке в нього ставлення до екс-дружини Жанни

“Є Жанна, є її чоловік. Коли прийде час висловитися і щось показати людям – вони зроблять. Вона справжня жінка, найкраща мати, але для неї зараз не час розмовляти і говорити про себе. Для мене найважливіше, щоб наша країна була сильною”, – додає Алан Бадоєв.

Режисер вирішив сильно не коментувати життя та діяльність колишньої дружини. Бадоєв вважає, що не йому потрібно говорити про Жанну, а дати можливість самій жанці заявити про себе. Коли це станеться – тоді й будуть інші розмови. Зараз він лише з теплом в серці згадує про неї і хоче, щоб її життя склалося якнайкраще.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини