Рідкісне фото Алли Мазур підтвердило, що народжувала вона не від колеги: вся правда про батька сина ведучої

Алла Мазур привідкрила завісу таємничості у своє особисте життя та показала, яке прізвище носить її єдиний син Артем. Як однією світлиною зірка спростувала всі чутки про свій роман з колегою?

Відому ведучу Аллу Мазур давно підозрюють у романі з колегою, Робертом Опалеником. Це й не дивно, адже яскрава, розумна та стильна зірка взагалі не розповідала про своє особисте життя і досі зберегла офіційний статус незаміжньої. При всьому цьому вона народила дитину, а з відомим телевізійником її часто бачили разом.

Колеги спільно виходили у світ на різні заходи та позували разом у студії. Коли дикторка оголосила, що стала мамою і показала малюка, у мережі одразу знайшли схожі риси між карапузом і Робертом. Писали фанати, що начебто і оченята в обох однаково брунаті, і навіть форма голови подібна.

Алла Мазур і Роберт Опаленик

Втім, Алла публічно не реагувала на всі ці закиди. Вона не спростовувала та не підтверджувала ніяких пліток. Проте, раз знаменитість елегантно все ж таки дала всім зрозуміти, що не слід підтримувати сумнівну інформацію та тиражувати її.

На святковій шкільній світлині маленького Артема Мазур засвітила бейджик дитини, на якому чітко видно прізвище учня. Надпис красується: “Бондаренко”.

Рідкісне фото Алли Мазур підтвердило, що народжувала вона не від колеги

Дуже важко навіть припустити, хто сам з таким прізвищем міг причарувати серце знаменитості. Сама вона принципово не розповідає про свого обранця. Раз вона заявляла, що такої позиції притримується через надмірну увагу до себе. Разом із цим зірка запевнила, що її прихильникам не варто хвилюватися: батько Тьоми — чоловік гідний, персона непублічна, але він не є політиком чи олігархом.

Нагадаємо, що Алла Мазур у 2019-му році зізналася, що бореться з онкологією. Ведуча, на щастя, впоралася з проблемою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини