Оля Полякова розповіла, чи буде співати російськомовні пісні: позиція Супербілявки стала відрізнятися

Популярна співачка Оля Полякова розповіла про те, як буде продовжувати будувати кар'єру та чи колись зможе заспівати знову російською? Дізнайтеся про це у матеріалі.

Оля Полякова. Суперблодинка, у кар’єрі якої були і кокошники, і балалайки, і всі інші стереотипні символи нашого північного сусіда. Тривалий час вона розвивала цей образ, підживлюючи його цікавістю глядачів його новими стилями.

Оля Полякова розповіла, чи буде співати російськомовні пісні

Втім, після 2014-го року артистка змінила напівовальний елемент російської культури на корону, а згодом і взагалі зняла всі прикраси з голови. У 2022-му співачка влаштувала своєму колишньому предмету гардероба справжнє прощання, неначе з єретиком. Одним словом, виконавиця його спалила.

А ось українська мова прийшла у творчість знаменитості не одразу. Ба більше, минулого року разом з Машею Єфросиніною вона втрапила у скандал, адже публічно зірки заявили, що свій проєкт “Дорослі дівчата” будуть попри все продовжувати вести російською. Аргументували, мовляв, і звучать не так, і жарти не ті будуть, і “хімії” не буде. Втім, після того, як прихильники збунтувалися, артистки заговорили солов’їною.

Оля Полякова розповіла, чи буде співати російськомовні пісні

Нині Полякова кардинально змінила погляди на використання державної мови. Вона категорично заявила, що ніколи не буде виконувати пісні словами ворога. Про це наголосила Оля в ефірі “Львівської хвилі”. Зазначила Суперблондинка також, що її молодша дитина на фоні воєнних подій взагалі перейшла на українську.

Зазначимо, що хіти знаменитості такі, як “Шльопки”, “Королева ночі” були переписані та зазвучали нашою мовою. В Інстаграмі селебріті також полишила спроби писати російською. Більше того, вона з дочкою Машею публічно з підписниками вивчала тонкощі державної.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини