Дзідзьо познайомив свою маму з Олександром Пономарьовим: забрав її з Португалії та зустрів квітами (ФОТО)

Відомий український музикант показав на своїй сторінці зустріч із мамою. Артист познайомив найріднішу людину зі своїм колегою і товаришем Олександром Пономарьовим

Михайло Хома здобув особливу популярність серед української авдиторії під псевдонімом Дзідзьо. Шанувальники полюбили знаменитість за його запальну творчість та добру натуру. Крім основної професійної діяльності, артист також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Так, наприклад, нещодавно Дзідзьо показав свіжу фотографію зі своєю рідною мамою та другом і колегою Олександром Пономарьовим.

Знаменитість зауважив, що його рідна людина та відомий український співак повернулись з-за кордону. За словами Михайла Хоми, його мама та Олександр Пономарьов перебували у Португалії. Крім того, знаменитий український артист також повідомив причину, чому його колега так скоро повернувся в Україну. За словами Дзідзьо, вони зібрались до Львова на благодійний концерт.

На опублікованій фотографії зіркове тріо зображено на тлі будинку Михайла Хоми в Києві. Мама відомого українського артиста стоїть із шикарним букетом квітів. На обличчях кожного із зображених на фотографії людей грає яскрава й щаслива усмішка. Схоже, й відомі українські співаки, й мама Дзідзьо щасливі провести свій вечір саме в такій компанії.

Дзідзьо показав милу фотографію зі своєю мамою та колегою Олександром Пономарьовим
Дзідзьо показав милу фотографію зі своєю мамою та колегою Олександром Пономарьовим

Слід зауважити, що неозброєним оком можна помітити, як сильно схожий відомий український артист Михайло Хома на свою маму. Рідні люди мають однакові риси зовнішності, зокрема – схожа форма обличчя, розріз очей та чарівна усмішка. Про це не забули нагадати в коментарях користувачі мережі, справедливо зауваживши, що Дзідзьо – копія своєї мами.

Крім того, в коментарях до нової публікації Михайла Хоми його підписники засипали компліментами не лише зовнішність та харизму зображених на фотографії людей. Шанувальники Дзідзьо відзначили й талант артиста, зазначивши, що в нього з Олександром Пономарьовим чудовий голос і неймовірні пісні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини