“Вагітна”: Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова вразила несподіваним зізнанням про поповнення у родині

Багато чуток ходить про сімейне життя Віктора Павліка і його дружини Катерини Репяхової, а зокрема про поповнення у їхній родині. Невже знаменитості чекають на другу дитину?

Обраниця популярного співака Віктора Павліка опублікувала нове сторіз на своїй сторінці в Інстаграмі, показавши себе крупним планом. Зірка заговорила про вагітність.

Відомо, що у пари вже є син, якого звати Михайлом. Він народився у 2021-му році і дуже скоро святкуватиме свій 2-й День народження. Дитина була бажаною, а для свого знаменитого батька стала справжньою розрадою, адже у 2020-му відомий чоловік втратив свого третього сина.

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поїхала до іншого
Катя Репяхова вразила несподіваним зізнанням про поповнення

Цікаво, що до війни Катерина вже посилала меседжі своїй аудиторії про те, що не проти поповнення у сім’ї, проте через війну плани, схоже, довелося відкласти, а самій блогерці виїхати за кордон. Певний час вона проживала в Ізраїлі у родичів.

Зараз обраниця музиканта з теплотою згадує, як була вагітною, проте, нещодавно порозмірковувала на тему своїх зовнішніх змін. Вона показала архівне відео та розповіла про головне.

“Російська мова, криві зуби, ніс. Це точно я? І вагітна”, — розмірковує над старими кадрами знаменитість.

Катя Репяхова вразила несподіваним зізнанням про поповнення

Репяхова і дійсно помітно змінилася з роки шлюбу зі своїм коханим. Зірка наважилася на невідворотні операції. Окрім форми носу, вона змінила підборіддя та додала об’єму губам. До трансформацій тіла кохана співака ставиться достатньо позитивно. Окрім обличчя вона дуже хоче зробити ще й мамопластику, адже вона годувала свого коханого синочка.

Нагадаємо, що Катерина Репяхова вийшла заміж за Віктора Павліка у 2020-му році. Стосунки з новою коханою музикант розпочав, розлучившись зі своєю колишньою і третьою дружиною Ларисою Созаєвою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини