Ірма Вітовська розповіла, що стало з Дмитром Лалєнковим з серіалу “Леся+Рома”: “У нього свій світогляд”

Ірма Вітовська та Дмитро Лалєнков створили неймовірний дует "Леся+Рома". Після закінчення проєкту вони не так добре спілкуються, але жінка розповіла, що з ним відбувається зараз.

Серіал “Леся+Рома” став одним з найулюбленіших серіалів українців. Це інтерпритація франкомовного канадського телевізійного проєкту “Хлопець, дівчина”. Всього Україна побачила 6 сезонів на 136 серій. Головну роль Роми зіргав Дмитро Лалєнков, а його коханою Лесею стала українська акторка театру та кіно Ірма Вітовська.

Після того, як проєкт закрився, “пара” не дуже добре підтримувала стосунки одне з одним. В новому інтервʼю Романа Кравця зірка розповіла, чи досі вона підтримує з чоловіком звʼязок і пояснила його позицію стосовно повномашстного вторгнення і російської мови загалом.

Справа в тому, що Дмитро досі веде свої соціальні мережі російською, а також святкує всі релігійні свята за старим календарем. Через це може скластись враження, що актор не зовсім на боці України у цій ситуації, але Ірма Вітовська таку думку спростовує. Зірка переконана, що його позиція стосовно України незмінна, але в Дмитра таке власне бачення соціальних мереж та релігійних свят.

Ірма Вітовська розповіла про своє ставлення до Лалєнкова
Ірма Вітовська розповіла про своє ставлення до Лалєнкова

“В нас кожен пішов своїм шляхом. Ми не геть обірвані, але це не більше, ніж привітання зі святами. Це його філософія, його світогляд. Він не є ворогом України, просто в нього такий погляд. Наше спілкування я хочу залишити у хороших стосунках”, – розповідає Ірма.

Також акторка наголосила на тому, що можна було б замислитись над його поизцією, якби він вирішив йти у політику, або на роботу до державних органів. В такому випадку потрібно бути пильними і обговорити його позицію.

“Те, що він блискучий актор – це його особиста справа. Він допомагав на початку вторгнення і вивозив людей. Це дуже добрий вчинок”, – додає акторка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини