Верхова їзда, гімнастика, музика, танці і вокал: чим займаються багаті діти Камалії і Мохаммада Захура

Співачку Камалію вважають найбагатшою в Україні, дізнайтеся, як вона виховує своїх наступниць і які гуртки, окрім школи відвідують дочки Мохаммада Захура.

Камалія та Мохаммад Захур вважаються одними з найбагатших знаменитостей України. Своїм дочкам Арабеллі та Мірабеллі зірки намагаються дати все найкраще. Дівчатка з народження купатися у розкоші та зростають у справжньому палаці.

Проте, батьки двійнят вважають, що хизуватися сестрички мають не айфонами та косметикою, а своїми вміннями і знаннями. Саме тому, окрім уроків у школі, дівчата розвиваються творчо та спортивно. Відомо, що вони до повномасштабного вторгнення активно займалися кінним спортом. Надихала їх власним прикладом популярна ненька, яка просто шаленіє від їзди верхи.

Чим займаються багаті діти Камалії і Мохаммада Захура

Та і це ще не все. Раніше Арабелла і Мірабелла, коли були молодші, навіть відвідували школу моделей, де вчилися дефілювати. Звісно, у такої творчої та креативної мами-співачки діти також пішли на заняття музикою, танцями та вокалом. Тішили сестрички своїми виступами батьків.

Цікаво, що з огляду на все це асорті гуртків, Камалія та Захур наполягали завжди на тому, щоб донечки приділяли увагу і своїм шкільним предметам, адже вважають, що навчання — це дуже важливо. Втім, знаменитості намагаються тримати баланс між уроками, позакласними заняттями та відпочинком. Разом зі своїми дітьми вони багато подорожують.

Чим займаються багаті діти Камалії і Мохаммада Захура

Співачка розповідала, що у житті Арабелли і Мірабелли є не лише VIP-курорти. Попри всі можливості мами з татом, маленькі принцеси Захура радо ходять у походи та обожнюють активний відпочинок коло річки.

Нагадаємо, що Камалія та Захур одружилися у 2003-му році, близько 10 років знадобилося зіркам, щоб привести у світ дітей, адже у дружини Мохаммада були негаразди зі здоров’ям.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини