“Їдь до зятя”: Ользі Сумській вкорте пригадали за доньку Антоніну Паперну, яка знаходиться в росії

Початок повномасштабного вторгнення донька Ольги Сумської Тоня Паперна зустріла в росії. Зірка й досі продовжує там жити і не планує повертатися додому.

Відома українська акторка і заслужена народна артистка України Ольга Сумська з початком повномасштабного вторгнення активно веде благодійну діяльність. Зірка виступає в театрі і переймається за майбутнє нашої країни. Днями Сумська поділилася кадрами обстріляних будинків у Києві, які розмістила на своїй офіційній сторінці в Мережі.

Прихильники почали залишати нетипові реакції, які завжди пишуть на такі пости. Користувачів Мережі дуже обурило те, що Ольга публікує страшні події, від яких страждає Україна, а її донька Тоня відвідує кошерні заходи у Москві разом зі своїм чоловіком-росіянином.

  • “Цікаво, як реагує на це ваш зять”,
  • “Це співчуття з ваших вуст дуже дратує і ображає, вже б закрилася”,
  • “Їдьте до свого зятя!”, – пишуть невдоволені прихильники.
Ользі Сумській дорікнули за її доньку в росії
Ользі Сумській дорікнули за її доньку в росії

Сумська на такі коментарі вирішила ніяк не реагувати і залишила це без уваги, але їй постійно про це нагадують. Зірка каже, що Тоні там також складно, але з невідомих причин повернутися додому в Україну вона не може. Також мама з донькою не розмовляють про війну і не вживають слів, які є забороненими на росії. Більшість людей не розуміють такого життя на дві країни.

Ользі Сумські вкотре дорікнули за доньку в росії

Одного разу Ігор Кондарюк порадив Ользі Сумській відмрвитися від такої доньки, яка ніяк не реагує на повномасштабне вторгнення. Сумську це дуже сильно образило і вона заявила, що ніколи не збирається відмовлятися від своїх рідних, навіть якщо вони живуть не в Україні, бо “так склалися обставини” і Сумська нізащо не втратить звʼязок з рідною людиною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини