Чоловік Каменських Потап натякнув на повернення в Україну: одягнув патріотичне вбрання з гербом

Український репер та продюсер Потап натякнув своїм прихильникам, що він нарешті повернувся до України, опублікувавши серію патріотичних знімків.

Потапа неодноразово звинувачули у тому, що він покинув Україну і ніяк не відчув на собі “смак” повномасштабного вторгнення. Ні Настя Каменських, ні сам Потап на це не реагують, а зараз чоловік опублікував патротичні фотографії, натякаючи на те, що він вже в Україні. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що саме опублікував артист.

Перший знімок, який зʼявився на його сторінці в Мережі було фото вулиці столиці, де їде автомобіль з українськими номерами і надпис: “Моє серце Миколаїв”. Потім зʼявилося фото джинсового піджака чоловіка з патріотичною брошкою у вигляді прапору України. Ніяких геолокацій репер не вставляв, тому не можна точно сказати, що чоловік вже повернувся.

Потап натякнув на своє повернення до України
Потап натякнув на своє повернення до України

Однак, потім Потап запостив вид з балкончику будинку, де чітко видно український прапор, вивіски та автомобілі. Не стало винятком і фото з одним із захисників України, який разом з Потапом привітливо позує для фотографії.

Потап натякнув на своє повернення до України
Потап натякнув на своє повернення до України

Після цього чоловік Насті Каменських показав, які він проводить час на студії і закріпив всі сторіс посиланням на новий збір для автомілю. У стрічці публікацій поки не зʼявилося ніяких ознак того, що Потап і справді приїхав до України. Одним з останніх постів в нього на сторінці стало фото з Настею Каменських, де він пише приємні слова для своєї коханої дружини і улюбленого Києва.

“Вона може бути будь-якою, але Вона повинна бути киянкою. Київ незламний і не переможений , люблю тебе (на фото моє кохання в улюбленому пасажі)”, – написав Потап.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини