Топольський не дотягнув: переможниця Холостяка-12 Лозовицька зробила серйозний крок у стосунках з бойфрендом

Переможниця популярного реаліті-шоу "Холостяк-12" Катерина Лозовицька розповіла про серйозний крок у стосунках зі своїм бойфрендом. Знаменитість наважилась познайомити його з батьками

Відома українська блогерка та модель Катерина Лозовицька після завершення реаліті-шоу “Холостяк-12” не зуміла побудувати щасливих стосунків з головним героєм проєкту. Катя та Алекс розійшлись незадовго до офіційного початку стосунків, а достеменна причина й досі залишається невідомою. Хай там як, але сьогодні зіркові колишні щасливі у нових стосунках.

Катерина Лозовицька у Варшаві, де нині мешкає, познайомилась та почала стосунки з чоловіком. Зіркова пара довго приховувала свій роман, а знаменита блогерка лише нещодавно наважилась показати обличчя свого обранця. Зірка не називає справжнього імені свого коханого та не розповідає, чим він займається. Попри таку секретність, їхні стосунки розвиваються чудово.

Катерина Лозовицька зі своїм новим бойфрендом, з яким зустрілась у Варшаві
Катерина Лозовицька зі своїм новим бойфрендом, з яким зустрілась у Варшаві

Зокрема, про серйозність намірів і ставлення закоханих одне до одного можна зробити висновки зі знайомства чоловіка з батьками своєї обраниці. Нещодавно на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина Лозовицька розмістила серію фотографій та Історій, в яких повідомила про те, що її бойфренд та її батьки зустрілись за вечерею. Переможниця “Холостяка-12” разом із рідними та хлопцем вирушили до одного з ресторанів у Польщі.

На милому відео, яке Катерина Лозовицька опублікувала у своєму блозі, можна помітити, що її мама й тато з обранцем своєї доньки сидять на літній терасі затишного закладу та смакують різними частуваннями. Можна з упевненістю сказати, що всі чудово провели час, оскільки на їхніх обличчях сяють яскраві усмішки.

Переможниця Холостяка-12 Лозовицька показала кадри знайомства бойфренда з батьками
Переможниця Холостяка-12 Лозовицька показала кадри знайомства бойфренда з батьками

Після сімейної вечері в одному із закладів Варшави Катерина Лозовицька з рідними вирушила прогулятись вечірнім містом. Знаменитість влаштувала своїм близьким людям екскурсію польським містом, а в описі до опублікованих кадрів висловила свої щирі емоції від вечора. Лозовицька закликала всіх цінувати подібні миті та берегти своїх батьків.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини