Як виглядає і чим займається єдина падчерка Марічки Падалко: дочка Соболєва довела, що давно не дитина

Марічка Падалко зуміла побудувати міцну родину, народила трійко діток. Втім, є ще одна людина, яка стала дуже близькою для ведучої. Розповідаємо про падчерку знаменитості.

Марічка Падалко. Героїня цього матеріалу після довгих років шлюбу, що завершився розлученням, знайшла своє щастя разом з Єгором Соболєвим. Зірка у вельми свідомому віці стала мамою. Доля подарувала їй з чоловіком трійко дітей: двох донечок та одного синочка. Втім, для селебрітіз ці малюки не є єдиними у родині.

Справа в тому, що в нинішнього обранця дикторки є дочка від колишніх стосунків. Дівчину звати Аліса і вона вже зовсім доросла.

Відомо, що ще до війни вона стала студенткою престижного українського ВНЗ, Києво-Могилянської академії. Після повномасштабного вторгнення евакуювалася за кордон, але згодом повернулася додому.

Пані Соболєва з головою пішла у студентське життя. І час і для навчання, і для вечірок, де часом можна побачити недитячі напої та цигарку у руці.

Як виглядає і чим займається єдина падчерка Марічки Падалко

Щодо стосунків з мачухою, то Аліса та Марічка зламали всі стереотипи. У них гармонійні стосунки, а Падалко навіть публічно їй пише, що у родині дівчину дуже люблять.

Як виглядає і чим займається єдина падчерка Марічки Падалко

До речі, раніше ведуча розповідала, що змогла вибудувати спілкування і з рідною мамою своєї падчерки. Вона зв’язувалася з нею телефоном, дізнатися про своїх свекрів, з якими не знаходила спільної мови.

Нагадаємо, що Єгор Соболєв нині захищає Батьківщину. Він пішов в окопи з перших днів війни, поки дружина тримала інформаційний фронт, і була, до речі, однією з небагатьох ведучих “плюсів”, які виходили в ефір. Нині знаменитості досі не разом, адже обранець Падалко виганяє окупантів. Втім, за першої ж можливості Марічка приїздить на побачення до свого милого.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини