Учасник “Холостячки-2” Хветкевич після весілля з бойфрендом засумував: згадує той день, коли поруч була Злата

Зовсім нещодавно Андрій Хветкевич зіграв весілля зі своїм бойфрендом. На урочисту подію була запрошена й сама Злата, тому чоловік сумує за цим днем.

Андрій Хветкевич прийшов на проєкт “Холостячка-2” зі Златою Огнєвіч для того, щоб боротися за її серце, але Злата обрала не його. Після “розриву” зі співачкою чоловік вступив у стосунки з іншим чоловіком і вони нещодавно зіграли щасливе весілля.

Злата також була у списку запрошених на урочисту подію і для неї це було дуже важливо. Дівчина неодноразово розповідала про це своїм прихильникам у соціальних мережах. Коли цей день настав, Злата при повному параді зʼявилася на святкуванні і добре провела з чоловіками та іншими гостями час. Після весілля як співачка, так і Андрій залишилися дуже задоволеними.

Не дивлячись на те, що свято минуло дуже добре, Андрій у соціальних мережах трішки засумував за цим днем. Відповідний пост він опублікував у себе в сторіс, виклавши фотографії з весілля, на яких є й сама Злата Огнєвіч.

“Сумую за цим днем”, – підписав фото чоловік.

Андрій Хветкевич сумує за весіллям
Андрій Хветкевич сумує за весіллям

Схоже, святкування було й справді вишуканим та помпезним, саме тому Андрій Хветкевич трішки засумував за гостями, за Златою, з якою їх багато чого повʼязує і за всіма іншими романтичними моментами, які вони з його чоловіком пережили під час весілля.

У своїх соціальних мережах Андрій не соромиться публікувати сміливі фотографії з коханим, наражаючи себе на хвилю хейту з боку українців, але пара на це уваги не звертає. Ба більше, є й такі люди, які захищають пару говорячи про те, що кохання – це не лише про чоловіка та жінку. Кохати може будь-хто і будь-кого і до цього потрібно достосуватися і ставитися з розумінням.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини