Українська Мадонна Ірина Білик переписала пророчу пісню через 30 років: такого не очікував ніхто

Ірина Білик стала справжньою зіркою української сцени, яка подарувала прихильникам не один хіт. Жінка вирішила переспівати пісню, написану 30 років тому.

Культова українська співачка, яка досі продовжує збирати багато приємних відгуків про свої пісні Ірина Білик не перестає дарувати прихильникам відмінну музику. Цього разу зірка заспівала на новий лад свою пісню “Я йду на війну”, яка була написана 30 років тому. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як звучить пісня в умовах сьогодення.

Композиція входить до альбому “Так просто”, який вийшов в 1996 році. Водночас з виходом альбому Ірина Білик отримала звання Заслуженої артистки України. В ті часи пісня “Іду на війну” стала справжнім викликом для всіх виконавців української сцени. Співачка не боялася були сміливою та впевненою у собі, тому її прозвали українською Мадонною, що повністю відповідало її яскравості та зухвалості на сцені.

Ірина Білик по-новому заспівала свою пісню через 30 років
Ірина Білик по-новому заспівала свою пісню через 30 років

У своєму кліпі на цю пісню зірка приміряла на себе образ несповної розуму жінки, чия душа ніяк не може знайти собі спокій у цьому світі. В новій інтерпритації співачка звертається до кожного українця, який переживає страшні події в Україні. Крім душевної драми та неспокою, пісня поєднує у собі бажання якомога швидше перемогти російську агресію.

“Під час війни все ж таки залишається місце і для кохання. З одного боку, слова пісні жорстокі та відповідають настрою сьогодення, але з іншого боку, війна закоханої людини зі своєю душею – це також боляче та актуально. Перемога за нами! Війна не буде вічна”, – йдеться в описі під новим кліпом.

Прихильники у коментарях були вражені новою версією відомої композиції. Одна з прихильниць написала, що коли раніше вона слухала цю пісню, то навіть подумати не могла, що вона стане настільки актуальною для кожного українця. Інші користувачі Мережі підтримали таку думку.

“Я не думала, що пісня стане актуальною на цей день”, – пишуть прихильники.

Ірина Білик по-новому заспівала свою пісню через 30 років
Ірина Білик по-новому заспівала свою пісню через 30 років

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини