“Потрібні гроші”: зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян зізнався, скільки грошей заробляє на місяць

Заробіток зірок завжди цікавить всіх прихильників, але не кожен поспішає зізнаватися, як все є насправді. Арсен Мірзоян вирішив поділитися з ними найпотаємнішим.

З початком повномасштабного вторгнення майже всі зірки втратили свій основний дохід. Без великої частини коштів залишилися співаки, актори, блогери та інші діячі культури. Хтось продовжує виживати на останні кошти, а хтось може собі дозволити жити по-багатому на заощадження, які встигли заробити під час сумлінної праці.

Арсен Мірзоян зізнається, що в нього з концертами зараз не все так солодко, як хотілося б. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, скільки заробляє чоловік на місяць і вони у родині з Матвієнко розпоряджаються сімейним бюджетом.

Арсен Мірзоян розповів про свої доходи і витрати

Дружина чоловіка Тоня Матвієнко якось зізналася, що сімʼя зовсім ніяк не заробляє, але Мірзоян спростував таке твердження. Гроші в нього є, він отримує їх з квартирників та корпоративів,але співак зізнається, що зараз стало значно менше замовлень, однак всі розуміють в чому причина.

“В мене є корпоративи. Їх небагато, але вони існують. Там всі розуміють, що артистам потрібні гроші, це не такі пафосні та веселі історії”, – розповідає Мірзоян.

Арсен Мірзоян розповів про свої доходи і витрати

За словами чоловіка, дохід складає декілька тисяч доларів на місяць, яких їм цілком вистачає для життя. Що стосується витрат – тут все дуже просто. Родина витрачає гроші на їжу, пальне та сплату комуналки. Зараз Арсен з Тонею живуть під одним дахом з Ніною Матвієнко, тому вона теж може “підкинути” на оплату рахунків за житло.

“В нас велика родина і така ж економіка: в кого гроші є, той може заплатити. Ніна Митрофанівна якось приходить і каже: “Ось, це за воду”, і все”, – додав артист.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини